mest effektiva ED behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-03
Erektil dysfunktion är en oförmåga att få full erektion eller behålla en erektion för sexuellt umgänge. Orsaken till ED kan vara psykiskt eller fysiskt . Det är viktigt att hitta orsaken till erektil dysfunktion innan en effektiv behandling kan användas . En läkare kan göra en fullständig undersökning för att avgöra om ett sjukdomstillstånd är ansvarig för erektil dysfunktion. Den mest effektiva behandlingen varierar från patient till patient

tablettbehandling

Oral läkemedel för behandling av erektil dysfunktion genom att förbättra blodflödet till penis . Läkemedel som Viagra och andra selektiva hämmare och är tillgängliga genom recept . Dessa läkemedel kan tas en gång per dag för att behandla impotens . Vissa män bör inte använda dessa läkemedel på grund av ett sjukdomstillstånd som tidigare hjärtinfarkt eller stroke .

injektion behandling

Needle injektion terapi sprutar penis med alprostadil . Injektionen ger en erektion inom fem till 20 minuter efter injektionen. Medicineringen slappnar musklerna i penis och ökar blodflödet , vilket gör att en erektion . Injektionerna är kostsamma och det kan vara besvärligt att använda denna metod att behandla erektil dysfunktion .

Kirurgi erektil dysfunktion som orsakas av en skada på penis kan behandlas med kirurgi för att korrigera skadorna . Kärlkirurgi korrigerar blockeringar som hindrar en erektion uppstår naturligt . Denna behandling ges endast när den här typen av blockering orsakar erektil dysfunktion.

penisimplantat är inopererade i sidorna av penis . Denna operation används för att möjliggöra en erektion när man önskar . Denna behandling är ofta en sista utväg för patienter som har provat andra behandlingar av erektil dysfunktion . Penis är fortfarande i ett styvt tillstånd hela tiden efter denna operation .

Sex Therapy

Erektil dysfunktion som har en psykologisk orsak förmåner från kön terapi eller psykologisk behandling. Stress och depression leda till ED och sexterapi kommer att hjälpa patienten och partnern klara av situationen . Denna typ av behandling rekommenderas för patienter som genomgår andra former av erektil dysfunktion behandling också.

psykologisk rådgivning med en partner kan hjälpa båda parter förstår den frustration och stress i samband med ED .

naturliga behandlingar

Livsstilsförändringar kan påverka erektil dysfunktion för en naturlig inställning till ED . Alkoholbruk och dålig kost kan vara orsaken till tillståndet . Vaskulär sjukdom är en orsak till ED och kan vara resultatet av en dålig kost .

växtbaserade läkemedel används för behandling av erektil dysfunktion även om de inte har studerats för deras effektivitet. Ginseng och ginkgo biloba används för att förbättra blodflödet till penis .

Previous:nothing Next:biverkningar av erektil dysfunktion pumpar

Relaterade artiklar


 • tri - legest fe biverkningar
 • hembehandling för mäns erektil dysfunktion
 • Orexis problem
 • tecken och symtom på att stoppa p-piller
 • produktion av spermier
 • tecken och symtom på morgonen efter-piller
 • STD tonåring information
 • herpes komplikationer
 • hur man ska behandla ett barn som inte kan behålla maten
 • om symtomen på trichomoniasis hos kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com