naturläkemedel för glidmedel

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-13
Vaginal torrhet kan vara ett vanligt problem för kvinnor på preventivmedel , som lider av en svampinfektion eller som nyligen har fött barn . Huskurer och naturligt glidmedel är säkra att vända sig till vaginala området för befrielse från torrhet , men vissa bör inte användas under sex . Icke-oljebaserade smörjmedel är säkert att använda under sex eller preventivmedel

Oljor

kokosolja , som finns på hälsokostaffärer och även användas för matlagning , kan användas som en personlig smörjmedel . Kokosolja har antivirala och antibakteriella egenskaper , som kan vara till fördel för vaginala området .

Hushållens olivolja kan också användas som en personlig smörjmedel . Båda oljorna kan användas med fingrarna för att underlivet .

oljor är bra hem rättsmedel för personlig smörjning, men bör inte användas med latex eller andra födelse-bekämpningsmetoder.

Vaselin

Petroleum är gelé en halvfast blandning av kolväten som ursprungligen lanserades som en aktuell salva med läkande fördelar . Den amerikanska Food and Drug Administration godkänt vaselin som en over-the-counter huden skyddsmedel och det är allmänt används i hudvård .

Vaselin kan användas som en personlig smörjmedel botemedel mot vaginal torrhet . Men eftersom det är oljebaserade, stör den struktur av latex . Vaselin inte bör användas med latex kondomer eftersom den kan försämras dem , eller orsakar sprickor .

Hemlagad smörjmedel

Blanda 1 kopp ( 8 oz. ) vatten och 4 tsk . av majsstärkelse i en kastrull , och sakta koka upp . Rör om ordentligt så det finns ingen majsstärkelse fastnat i stekpannan , och rör ofta . Din hemgjord blandning kommer att likna gelatin gång uppvärmd . Cool din blandning i rumstemperatur men använd inte kylskåpet eftersom det kommer att bli för hårt . Du kan placera din hemgjorda glidmedel i plastflaska med lock .

majsstärkelse-glidmedel är säker att använda med latex kondomer .

Previous:nothing Next:effekterna av könsbytesoperation

Relaterade artiklar


 • define Kama Sutra
 • symptom på klamydia hos män
 • göra loestrin 24 piller få dig att gå ner i vikt ?
 • stänkblödning efter preventivmedel
 • struktur i det reproduktiva systemet
 • tester för impotens
 • preventivmedel myter
 • mest effektiva ED behandling
 • alternativa former av preventivmedel för män
 • kirurgisk familjeplaneringsmetod
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com