test för candidas

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-12
Om du aldrig har hört talas om candidas , du är definitivt inte den enda . Candidas är inte ett allmänt accepterat villkor , om det är mycket verklig . Den här artikeln går in mer i detalj om vad candidas är, symtom, undersökningar och behandlingsalternativ för det , och vad jag ska säga din professionella vården när man diskuterar candidas

Definition

Candidas är ett tillstånd där en naturligt förekommande jästsvampen Candida albicans , har en balans upprörd och växer i proportion . Candidas effekter i allmänhet varma och fuktiga områden som mun, svalg , könsorgan och tarmkanal . Det kan dock gå in i blodbanan och göra sin väg till andra organ , och släppte potentiellt 70 gifter i kroppen som det går .

Symtom

Symptomen på candidas är mycket brett och varierat , och därför lämnar skick okänt och obehandlat under lång tid . Symtomen inkluderar förstoppning , klåda , akne , trötthet till överdrift , diarré , humörsvängningar, premenstruella syndrom , trast , fotsvamp , halsont , känslighet för kemikalier som t. ex. dofter , kronisk smärta , sura uppstötningar, rektal klåda och vaginit .

Tester

En vanlig hemma- test kallas saliv test . Direkt efter att vakna upp på morgonen , den person spottar i ett glas vatten . Med tiden bör normal saliv lösa i vattnet utan problem . När det gäller candidas utvecklar saliv strängarna , grumlig prickar som svävar i vattnet , eller saliv som är grumlig och då sjunker till botten av ett glas . En medicinsk test för candidas kan beställas från din läkare , och kallas " Candida immunkomplex test . " Detta test kan vara svårt att köpa in, men om din läkare inte tror att det finns ett problem . I vissa fall kan ett test beställas online via en privat labb och resultaten kommer att skickas till dig .

Behandling

Det finns en diet ibland används för att behandla candidas som helt enkelt kallas candidas kost , där person tar bort vissa näringsämnen som Candida albicans behöver för att överleva utan att tömma dina nivåer av näringsämnen. Det finns en " naturlig bota " också, som innehåller sex steg : ta bort orsakerna , svälta candida , döda candida , reparera skadorna , flytta tarmarna , och ersätta de goda bakterierna . Det är en medicin för behandling av candidas , men det är ofta ihopkopplad med den "naturliga botemedel " för maximal effektivitet . Läkemedel som används vid behandling av Candidas inkluderar Nystatin , Tioconazole , klotrimazol, ketokonazol, och mikonazol .

Insight från experter

Som nämnts ovan , inte alla läkare kommer att tro på en självdiagnos av candidas . Villkoret , symtom och behandling är oftast diskuteras i alternativ medicin . Om du tror att du har candidas är det viktigt att tala med din läkare om det innan någon form av självdiagnos , egenvård , eller diet plan genomförs för det . Eftersom de flesta av de behandlingsalternativ är helt naturliga , kan se en alternativ medicin expert vara en bättre väg att gå om du behöver hjälp .

Previous:nothing Next:rensar äggledarna

Relaterade artiklar


 • var man får tag fertilitet piller ?
 • buksmärta grund av NuvaRing
 • Yohimbe HCl faror
 • STD & sti symtom
 • define genitala vårtor
 • Kan man bli gravid när du är på preventivmedel ?
 • Effekterna av att byta från 28 till 21 dagars preventivmedel
 • preventivmedel myter
 • hur du köper Valtrex
 • biverkningar av iucd
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com