vitaminer för penis hälsa

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-12-06
Penile hälsa är ett av de viktigaste och mest ängsliga frågor bland män . Det finns otaliga annonseras sätt att bibehålla och förbättra hälsan hos din penis och reproduktiva systemet. Dock kan endast ett fåtal aktiviteter och vanor främja verkligen penis hälsa . Bland dessa finns med rätt vitaminer och kosttillskott , äta en bra kost , motion och följa några andra bra tips

Diet

En av de största faktorerna i god penis och reproduktiv hälsa hos män är en sund och balanserad kost . En hälsosam kost hjälper kroppen på många sätt , bland annat god immunitet , sexlust , energinivåer och orgel hälsa . En hälsosam kost har också penis hälsa genom att främja god blodcirkulation genom att hålla artärerna friska . Detta hjälper blodflödet till penis , upprätthålla goda erektioner och penis hälsa .

Vitaminer

Med vitaminer och kosttillskott är ett annat sätt att hålla penis hälsa . Vissa vitaminer , såsom zink , vitamin A och E , vitamin B-komplex , L-arginin och krom , är bra för penis. Dessa vitaminer finns i multivitaminer för män hälsa . Andra vitaminer som ginseng , hortensia rot , wild yam och ginkgo biloba är bra för impotens och svaga erektioner . Dessa vitaminer kan vara svårare att hitta, men kan finnas i vissa alternativ medicin butiker .

Motion

För övergripande hälsa och penis hälsa motion är ett måste . Detta inkluderar hela kroppen att utöva och penis utöva . Gör kraftfull hjärt -och styrkeövningar tre eller flera gånger i veckan . Bara få frekventa erektioner och utlösningar främja penis hälsa . Det finns ingen verklig belopp eller penis frekvens övningar som behövs, men denna verksamhet rensa ut det reproduktiva systemet och hålla det i skick .

Övriga tips

Det finns flera andra saker som kan bidra till hälsa av penis . Undvika tobak av något slag kan förebygga dålig cirkulation. Undvika alkohol i överskott kan förebygga erektil dysfunktion och impotens , två hämmare av penis hälsa

Insight från experter

Det viktigaste du kan göra för penis hälsa är att se en urolog och husläkare på en regelbunden basis . Regelbundna kontroller se till att eventuella problem lätt kan identifieras och snabbt . Många gånger , ett problem eller ett tillstånd med penis eller reproduktiva systemet måste identifieras så snart som möjligt för behandling .

Previous:nothing Next:bentonitlera botemedel för impotens

Relaterade artiklar


 • alternativ till vasektomi återföringar
 • alternativa former av preventivmedel för män
 • herpestecken hos nyfödda barn
 • sömnlöshet och klimakteriet
 • medicin för impotens
 • stadier av manlig pubertet
 • De vanligaste tidiga symptomen av hiv
 • risker med att ha spiralen preventivmedel i för länge
 • tea tree olja botemedel & genitala vårtor
 • EVRA känslomässiga biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com