Hur lång tid tar det för spermierna att befrukta ett ägg ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-24

Sperm Basics

En spermie är cellen ansvarar för att leverera genetiskt material för den manliga . En spermie består av ett huvud , en mittsektion och en svans . Huvudet bär kromosomer med DNA-information består midsection av bränsle som ger energi för den tredje delen , svansen . Svansen hanterar motiliteten , som är rörelse som bär spermierna till ägget . Spermier frigörs från kroppen vid utlösning . Under utlösning är spermier transporteras i sperma , en vätska som har en flytande miljö som hjälper sperma i sina försök att befrukta ägget . Spermier kan nå hastigheter på 28 miles per timme.

Egg Basics

Ett ägg är en potentiell ägg eftersom det inte har befruktats och genomgått celldelning . Ägg finns i äggstockarna och vistas i en skyddad miljö . Den kvinnliga kroppen har i regel cirka 400. 000 potentiella ägg , men under sin fruktsamma år , mindre än 500 kommer att släppa för eventuella befruktningen . Den kvinnliga kroppen har två äggstockar som turas om att frigöra potentialen ägg varje månad . Ägg är släppt i en process som kallas ägglossning , där hormoner stimulerar livmodern " foder för mottagning av spermier . Om ett ägg inte befruktas av spermier , faller livmoderslemhinnan isär och är en byggnad av den kvinnliga kroppen .

Gödsling

Som enligt MensHealth kan spermier nå hastigheter på 28 miles per timme. Men när spermier i honans kropp , saktar sin rörelse på grund av trafiken på andra spermier och slidans miljö . Ett ägg kommer att leva i 24 timmar och spermier kan leva i den reproduktiva området av en kvinna i tre dagar . När sperma är inne i kvinnans kropp efter den manliga utlösningen , kan det ta 20 minuter för den att nå ägget . När den har nått ägget kommer spermier håla med ägg bostadspolitiska tills den når ett inre skikt . När detta sker, spermier och ägg kontakt och ägget härdar sitt skal för att förhindra att andra spermier från att komma in . Detta anses befruktning och är omedelbar när spermier och ägg kontakt .

Previous:nothing Next:ED & FDA godkänd växtbaserade botemedel

Relaterade artiklar


 • bentonitlera botemedel för impotens
 • effekter av Catuaba
 • Femar jämfört med Clomid
 • glidmedel och infektioner jäst
 • tester för impotens
 • Effekterna av att byta från 28 till 21 dagars preventivmedel
 • Hur många gånger kan du ta plan B ?
 • biverkningar av medroxiprogesteronacetat
 • herpestecken hos nyfödda barn
 • hur lång tid innan du blir gravid efter Depo - Provera ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com