holistiska preventivmetoder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-08
Den moderna medicinen har verkligen revolutionerat preventivmetoder , men det var inte tidigt ute med preventivmedel . Innan märkvärdigheter medicinska vetenskapen, hade män och kvinnor att utöva naturliga preventivmedel i försöken att undvika en oönskad graviditet. Idag är många män och kvinnor föredrar att undvika att använda hormoner och andra moderna preventivmedel , och välja den naturliga vägen. Människor kan välja mellan flera metoder för naturlig födelsekontroll för att minska risken för en oavsiktlig graviditet . Med detta sagt , ingen metod för födelsekontroll --- utom avhållsamhet --- kan erbjuda 100 procent skydd mot graviditet.

Fertilitet Medvetenhet metoder

Använda metoder fertilitet medvetenhet , eller FAMs , kan vara mycket effektivt (upp till 98 procent ) . Problemet med FAMs är att man måste förstå och titta på de tecken på ägglossning , vet din menstruation schema och förstår vilken typ av spermier . Normalt ett ägg frigörs ungefär 14 ( plus eller minus två eller så ) dagar före en menstruation . Ett ägg överlever cirka tre till fyra dagar efter den släpps från äggstocken . Den genomsnittliga spermier lever upp till 72 timmar när den släpptes in i slidan . Så , tekniskt sett en kvinna kan bli gravid av spermier som var implanterade innan hon ens haft ägglossning , vilket ger en fruktbar fönster öppet i ca en vecka . Denna metod tar extrema självinsikt och självbehärskning . Prover på FAMs är kalendern metod med ett kit ägglossningstest och den basala kroppstemperaturen metod .

Sänkning spermieinnehåll

Du kan naturligt och säkert lägre spermieantal att minska risken för graviditet . Uppvärmd testiklarna är ett sätt att minska sannolikheten för graviditet . När testiklarna är varma , är den avgörande spermieantalet minskas . Dagens varma bad och bär monteras jockey-stil trosor i stället för boxare kan minska chanserna för en man impregnering en kvinna .

Amning

möjligheten att bli gravid minskar vid amning . Det är inte sant att kvinnor inte kan bli gravida medan de ammar , men kvinnor som ammar inte brukar ägglossning för de första tre månaderna ( 10-12 veckor ) efter förlossningen. Det är sant att en kvinna inte får ägglossning ganska så snart efter förlossningen som hon skulle om hon inte ammar , men en ammande kvinna kan vara fertila och inte vet det , eftersom vetenskapen är inte exakt . Därför kan en kvinna bli gravid innan hon återupptar sin tid , vilket ger en oplanerad graviditet oupptäckt ! Det är inte den mest tillförlitliga metoden och alternativa preventivmedel bör undersökas .

uttagsmetod

uttagsmetod ( samlag ) är ca 75 procent effektiva för att förebygga graviditet . Det är när en man tar av sig sin penis ur ett kvinnligt underliv innan han får utlösning . Tanken är att spermierna inte kommer in i slidan och förhindrar graviditet . Det finns risker med denna metod , dock . Mannen kunde släppa spermier innan utlösning och vara omedveten om det . Mannen måste också ha tillräcklig självbehärskning och ett fantastiskt känsla för timing till återkallelse helt innan utlösning .

Previous:nothing Next:Hur man vet om ditt preventivmedel inte

Relaterade artiklar


 • preventivmetod instruktioner
 • vad är orsakerna till morgonen erektioner ?
 • stadier av HPV
 • p-piller faq
 • beskrivning av herpesviruset
 • Orexis problem
 • hypnos behandling för erektil disfunction
 • vikten av de unga reproduktiv hälsa
 • Vad betyder HPV står för ?
 • p-piller & motion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com