prostata naturmedel

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-01-14
Prostatakörteln är valnötsstora organ precis nedanför mannens urinblåsa och omfattar urinröret . Godartad prostataförstoring , eller förstorad prostata , så småningom effekter cirka 80 procent av männen , vilket leder urin obehag kan leda till urinvägsinfektioner och nedsatt syn njurfunktion . Naturmedel-te , kapslar , och färska örter-kan stödja prostata hälsa och och minska en förstorad prostata

örter att äta

En kost rik på antioxidanter från frukt och grönsaker kan förebygga förstorad prostata. Många örter är också höga i antioxidanter , och kan läggas till måltider och mellanmål dagligen för en prostata-hälsa uppsving . Persilja är extremt höga i antioxidanter , vitaminer och mineraler , och persilja flyktiga oljor kan hämma tumörbildning . Pumpafrön, ätit ensam eller som mellanmål blandat med kringlor och popcorn , kan hjälpa till att kontrollera behov av att urinera på natten . Linfrö , strös på spannmål eller havregryn , eller tas dagligen som skäl komplettera eller linfrö olja , kan sänka prostataspecifikt antigen ( PSA ). Bockhornsklöver är en ört som används ofta i indisk matlagning och används i ayurvedisk medicin för att minska inflammationer och svullnader . Används som aromämnen i livsmedel , la till te , eller tas i kapselform , bockhornsklöver kan hjälpa till att lindra irritation medan urinera med en förstorad prostata , eller minska prostataförstoring .

ört öka

Enligt Mayo Clinic personal , tre växtbaserade kosttillskott har visat några tecken på att bidra till att minska prostataförstoring . Saw Palmetto , beta-sitosterol ( ett utdrag ur råg gräs pollen ) , och pygeum ( utdrag ur barken på ett afrikanskt plommonträd ) bringa alla symptomlindring prostataförstoring för en betydande andel av män. Många kommersiella tillägg leverantörer erbjuder en kombination tillägg som inkluderar dessa beredningar tillsammans med rödklöver och andra örter till nytta för prostata hälsa .

Överväganden

Naturmedel regleras inte av FDA , och att vara baserade på naturliga ämnen, intensitet av aktiva komponenter och effektiviteten i förberedelserna kan variera från dos till dos eller källa till källa . Olika örtpreparat kan också vara effektivt för olika män , så prova med en annan naturläkemedel om den första inte har en positiv inverkan. Mayo Clinic rekommenderar att alla män som tar naturläkemedel som att hjälpa till med prostata hälsa informera sina läkare , eftersom dessa ämnen kan påverka blodvärden provning och mask mer allvarliga hälsoproblem .

Previous:nothing Next:Vad gör jag om min läkare säger att jag har HPV

Relaterade artiklar


 • Vilka är riskerna med p-piller ?
 • Depo Provera långsiktiga effekter
 • ovral - l biverkningar
 • möjliga botemedel för herpes
 • buksmärta grund av NuvaRing
 • retrograd ejakulation behandling
 • vad man ska förvänta sig för en erektil dysfunktion tentamen
 • förfaranden för en vasektomi
 • information om människans fortplantning
 • hur man köper Orexis i Storbritannien
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com