sätt att öka en hanar spermieantal utan medicin

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-29
Mäns själv uppfattningar är ofta kopplade till deras manlighet , och i den västerländska kulturen , är det ofta ett tecken på manlighet att producera stora mängder av spermier under sex . De flesta män har en stark önskan om att öka spermieproduktionen , om det är för reproduktiva ändamål eller bara att njuta av sex mer . Att veta några grundläggande tips om hur man gör detta med det dagliga livet kan bidra till att undvika onödig medicinering

vätskesystem

Sperma , den vätska som innehåller spermier och ger näring åt det , består av 98 procent vatten , så det är viktigt att ha mycket vatten varje dag för att öka spermier nivåer . Drick sex till åtta glas vatten varje dag för att se till att du mycket vätska och producerar optimal sperma nivåer .

Nutrition

Spermier behöver särskilda näringsämnen för att växa och vara friska . Ta en multivitamin varje dag som innehåller zink , är vitamin C och E , L-arginin och omega-3 och omega-6 fettsyror viktiga för den totala produktionen och hälsa din sperma .

allmänna hälsa

En hälsosam livsstil leder till fler och friskare spermier . Äta grönsaker, frukt och proteiner ger dig spårämnen och näringsämnen i friskaste former . Motion reglerar hormonnivåer som kan störas av stress . Få gott om sömn är viktigt för att upprätthålla kortisolnivåer , vilket kan påverka spermieproduktionen. Att vara en hälsosam vikt är också nyckeln till att upprätthålla en balanserad hormonnivåer .

Work Your PC muskel

bäckenbottenmuskulatur ( eller PC-muskeln ) är de muskler du använder för att stoppa din urin mitt i strömfåran . Det är också den muskel du använder för att göra din penis " bob " upp och ner . Arbeta denna muskel kommer att hjälpa dig kontrollera din utlösning timing . Ju längre du kan hålla inne utlösningen , desto mer sperma kommer du att producera när man äntligen släppa taget .

Använd den

spermier bildas ska utropade . Om du vill öka din sperma nivåer , ökad sexuell aktivitet . Onanerar eller har sex för att öka din sperma produktionen genom att använda de du har där. Det ökar också testosteronnivåer. Fler manliga hormoner hjälper produktionsökning spermier . Sedan , när du söker efter en viss tid för en stor utlösning , vänta i cirka 36 timmar innan tiden . På den här nivån är sperma volym på topp .

Previous:nothing Next:stål libido biverkningar

Relaterade artiklar


 • erektil dysfunktion och depression : vad är länken ?
 • vad är en preventivmedel svamp ?
 • biverkningar av noretisteron tabletter
 • Rökning och impotens
 • livsmedel som ökar mäns libido
 • bröstutveckling hos pojkar
 • vestibulära adenitis orsaka
 • Hur man vet om ditt preventivmedel inte
 • problem av det manliga reproduktiva systemet
 • Mirena spiral information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com