växtbaserade botemedel mot hypospermi

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-24
Hypospermi är den medicinska termen för en sänkt sperma , eller ejakulat volym . När en man har hypospermi , gör sin låga volym sädesvätska det svårt för hans sperma för att nå sin partners livmoderhalsen under samlag . Detta kan orsaka fertilitetsproblem om ett par försöker få barn . Det finns några växtbaserade behandlingar som är tillgängliga för att utrota hypospermi .

Ni måste förstå att de flesta av dessa örter inte har godkänts av FDA , och produkter med hjälp av dessa örter är inte avsedda att diagnostisera , behandla , bota eller förebygga sjukdom.

Bakomliggande orsaker

Det viktigaste att förstå när man försöker ta itu med alla tillstånd är den underliggande orsaken till problemet. Om du kan ta bort orsaken , oftast symptomen avtar på egen hand.

Det finns flera saker som möjligen kan orsaka en låg volym sädesvätska . Först kan det finnas en blockering eller " knyck " i en sädesblåsor eller ejaculatorius kanalen . Vanligtvis är detta antingen på grund av åderbråck eller en cysta . En annan möjlig orsak är infektion . Det kan vara en hormonell obalans som orsakar problemet. Slutligen kan det finnas ett tillstånd som kallas retrograd ejakulation , där några av sperma ryggen upp i urinblåsan under en utlösning .

Retrograd ejakulation är bäst hanteras av en läkare , men andra orsaker kan åtgärdas naturligt med mat , örter och en hälsosam livsstil .

Cystor

Cystor är vanligtvis antingen feta eller kalk ligger direkt under huden eller internt . De tas bort naturligt genom att anta en hälsosam livsstil , inklusive en vegan ( inga animaliska produkter , kött eller mejeriprodukter ) kost , träna regelbundet och gör kroppen arbete såsom massage terapi för att avlägsna gifter från kroppens vävnader.

Vericose vener

Om ejakulation kanalen är blockerad , vanligen är det på grund av en åderbråck utbuktande i kanalen . Ett åderbråck är samma sak som en hemorrhoid , utom en hemorrhoid är externa och ett åderbråck är intern . Åderbråck är helt enkelt vener som har blivit svag och vred på grund av brister i kärlväggen eller ventiler .

prova att dricka en kopp te salvia sötad med honung tre gånger om dagen . Sage har rapporterats att krympa kärlväggen. Gör te med två teskedar ekologisk salviablad , häll kokande vatten över örterna och låt dra i minst fem minuter innan det dricks .

Drick ett glas vatten som innehåller två matskedar ekologisk äppelcidervinäger varje morgon och kväll för att hjälpa skärpa kärlväggen .

äter mycket mörka frukter och bär såsom blåbär , Körsbär och röda druvor . Dessa frukter hjälper till att bygga kapillärer .

Också lägga till en massa varm paprika , vitlök och lök till din diet . Dessa livsmedel stimulera spridning av blodförtunnande . Tunnare blod ökar cirkulationen och minskar trycket på svaga nerver .

Undvik blod-igensättning livsmedel som kött , mjöl produkter , bakverk , munkar , glass , grädde i Lattes , mjölk , ost , stekt mat och skräp eller snabbmat . Äter " rent. "

Förstoppning Den ejakulation kanalen är placerad i den manliga kroppen mellan urinblåsan och tjocktarmen . När tjocktarmen blir fullspäckad med gamla fekalt material på grund av förstoppning , den utvidgas och trycker mot alla andra organ i buken . Den vanligaste blockering hos manliga hälsa är ett kolon påverkas på grund av förstoppning . Naturlig hälsa läkare rekommenderar en grundlig trettio dag kolon rengöra med tillägg av mestadels färsk frukt och grönsaker vegankost , mycket motion , och dricka en liter renat vatten varje dag . Dessutom är en rad tarmsköljningar eller lavemang dagligen hem rekommenderas .

Örter

Män kan få hormon obalans lika mycket som kvinnor . Många saker kan orsaka en mans hormoner i obalans och orsaka depression , irritabilitet och humörsvängningar . En hälsosam livsstil är en förutsättning för bra hormon hälsa . Dessutom kan man prova örter som är specifika för manliga hälsan , speciellt när man försöker föreställa sig ett barn .

Tänk örter som ginseng , Panax ginseng , Eleuthero rot , Saw Palmetto , kolanöt och ingefära för optimal manliga hälsan .

För att ta itu infektion , anta en hälsosam livsstil , anser dricka bara saft i en vecka upp till en månad och ta flera droppers av en kvalitet echinacea tinktur dagligen .

Previous:nothing Next:vad är hormonella preventivmedel ?

Relaterade artiklar


 • preventivmedel skott frågor
 • underlåtenhet andelen preventivmedel
 • Vilka är fördelarna med p-piller ?
 • preventivmedel med låga biverkningar
 • statistik om preventivmedel effektivitet
 • göra antibiotika göra p-piller verkningslösa ?
 • tar preventivmedel som att ha en abort ?
 • vad är activella OCP ?
 • kan du få vårtor från HPV-virus ?
 • hur man läser en spermie - count test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com