billig testosteronbehandling

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-11
En nedgång i blodet av testosteron kan leda till sexuell dysfunktion hos både män och kvinnor . Hos män , andra tecken på låg testosteron omfatta mer kroppsfett och mindre muskelmassa , depression och minskat intresse för sex . Billiga sätt att behandla denna obalans inkluderar kost och livsstil ändringar , inklusive regelbunden motion. Även om det finns nyare behandlingar tillgängliga för testosteron , injektion med hormonet in i muskeln är förmodligen den mest kostnadseffektiva

Du behöver :
Kosttillskott , inklusive omega-3 fettsyror , vitamin A, B-vitaminer och dong quai .
Ostron.
Frukt och grönsaker.
Choklad .

Har din testosteron markerat

Det första steget i att behandla låga nivåer av testosteron är att ha din kontrolleras av din läkare . Ett enkelt blodprov kan visa om testosteron behandling är lämplig . Både män och kvinnor producerar testosteron som en av hormoner i kategorin androgener . Hos män är låg testosteron som ofta förknippas med åldrande och nedgång i sin produktion kan inte bara leda till en minskning av libido ( sexlust ) men den faktiska krympning av den manliga könsorganen .

Andra tecken på låg testosteron hos män inkluderar avsaknad av morgonen erektioner , depression , ökad visceralt fett och minskad muskelmassa .

Hos kvinnor är testosteron också kopplade till sexualitet och en ovanligt låg nivå av hormonet är inblandad i kvinnlig sexuell dysfunktion. Kvinnlig sexuell dysfunktion på grund av låg testosteron är lika vanligt som manlig sexuell dysfunktion . Således , män och kvinnor är både potentiella kandidater för substitutionsbehandling med testosteron .

Varför behandla lågt Testosteron ?

Minskad sexuell lust och tillfredsställelse är inte längre vara en oundviklig följd av åldrandet . Testosteron är viktigt för normal sexuell funktion , samt för den allmänna hälsan . Är det nödvändigt att behålla muskelmassa och för att förhindra uppbyggnad av visceralt fett som producerar ämnen ( metaboliter ) som främjar inflammation och blodproppsbildning som kan leda till hjärt-kärlsjukdom. />
Dessutom ökningen av visceralt fett kan producera mild insulinresistens --- en föregångare till diabetes . Låg testosteron är associerat med prostatacancer såväl som Alzheimers sjukdom , och kan spela en roll vid osteoporos hos män .

Livsmedel och motion för testosteron

kost ändringar kan hjälpa din kropp att naturligt producera mer testosteron . Vitamin B , som finns i avokado och bananer , är nödvändig för produktionen av testosteron. Sparris ökar kroppens testosteronnivåer genom att ge vitamin E. Av betydelse i produktionen av det manliga könshormonet är mandel och andra nötter . Utöver dess betydelse vid sårläkning , hjälper zink också att höja testosteronnivåerna . Råa ostron är rika på zink . Andra källor i kosten för zink är griskött , kyckling lever, nötkött och kalkon . Lax innehåller zink , vitamin A och tre B-vitaminer --- som alla bidra till att främja produktionen av testosteron.

testosteron

testosteron injektioner är de äldsta och billigaste formen av behandling . Kombinerat med ett fordon som bomullsfröolja för tidsinställda release , är det hormon till djupa muskler . Injektionerna måste upprepas varje vecka eller månadsvis . Nyare former av behandling inkluderar testosteron gel , patchar och långvarig injektioner . Varje form av testosteron substitutionsterapi bör övervakas noggrant av din läkare .

Previous:nothing Next:hur man kan övervinna mental impotens

Relaterade artiklar


 • ovral - l biverkningar
 • OTC-medicinering för herpes utbrott
 • information om pubertet
 • Hur länge kan jag vänta med att ta plan B ?
 • hur man kan bota för tidig ejaulation naturligt
 • hur mjölk prostatakörteln
 • Vad gör feromoner luktar ?
 • om HPV -vaccin för flickor
 • historia spiral
 • är omvårdnad bra preventivmedel ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com