hur man handskas med en minskad libido hos män på grund av mediciner

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-08
Det finns många mediciner där ute som har biverkningar som kan påverka det dagliga livet . En av de mer vanliga biverkningar för dessa läkemedel kan vara en minskning av libido hos män och i vissa fall även impotens . Förlusten av sexuell funktion kan vara förödande för en relation samt att en människas självkänsla . Det finns alternativ för män med detta problem

Du behöver : .
Tillägg , inklusive omega-3 fettsyror , vitamin A, B-vitaminer och dong quai
Ostron.
Frukt och grönsaker.
Choklad.

handskas med förlust av libido grund av medicinering


1 .
Prata med en terapeut . Män tenderar att placera en stor del av sin självkänsla på sina sexuella virilitet . När den manlighet påverkas av medicinering , kan det ibland leda till depression . Denna depression kommer bara att ytterligare minska libido . Hitta en terapeut för att diskutera dina frågor och ta itu med dina förlust av sexuell funktion . Han kan hjälpa dig att hitta sätt att stärka ditt självförtroende och självkänsla .
2 .
Diskutera din medicin är biverkningar med din läkare . Om ett läkemedel som orsakar du att förlora förmågan att fungera sexuellt och sedan prata med honom om att byta mediciner . Det är möjligt att ditt problem kan lösas genom en förändring av medicinering , eller sänka dosen . Sluta inte att ta din medicin utan att först diskutera det med din läkare eftersom det kan få allvarliga effekter på din hälsa .
3 .
Krydda ditt kärleksliv . Även libido kan försvagas , kan det inte ha försvunnit helt . Före haft samlag , titta på filmer för vuxna eller delta i oralsex med din partner som ett sätt att öka din upphetsning . Pröva olika ståndpunkter eller agera ut några av de fantasier du kan ha varit för blyg för att diskutera tidigare . Ha en öppen konversation med din partner om dina problem och hur du både kan arbeta för att öka upphetsning och intimitet .
4 .
Titta in läkemedel för erektil dysfunktion och förlust av libido . Det finns flera läkemedel som kan hjälpa dig att uppnå och behålla en erektion genom att öka blodflödet till penis . Tala med din läkare också , att om testosteron läkemedel ökar hormoner i kroppen . Brist på testosteron kan orsaka förlust av libido .


Previous:nothing Next:tidigt ejuclation bota

Relaterade artiklar


 • är preventivmedel pålitlig ?
 • läkemedel som kan göra en människa tillfälligt impotent
 • hydroxyprogesterone biverkningar
 • botemedel för latex kondom allergier
 • Vilka är fördelarna med externa prostata massage ?
 • hur man förbereder hälsosamma mellanmål varje dag för dina barn
 • historien om kyskhet bälten
 • vilken ålder gör klimakteriet startar ?
 • Vilka är fördelarna och nackdelarna med låga doser p-piller ?
 • sildenafil behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com