hur man kan övervinna mental impotens

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-11
Sex ska vara lustfyllt, men det kan vara stressande för mannen med prestationsångest eller blyghet . När det är dags att utföra , kan hans mentala barriärer få honom att inte kunna uppnå en erektion , i ett tillstånd som kallas mental impotens eller psykiska erektil dysfunktion. Lyckligtvis finns det sätt att lösa detta problem

Du behöver : .
Tillägg , inklusive omega-3 fettsyror , vitamin A, B-vitaminer och dong quai
Ostron.
Frukt och grönsaker.
Choklad .

Övervinna Mental Impotens


1 .
se en terapeut . En allmän terapeut eller en terapeut som specialiserat sig på sexualitet kan hjälpa dig att förstå problemet och gräva i orsakerna bakom den . Många gånger tidigare trauma eller barndomsupplevelser kan ställa dig upp för svårigheter senare i livet . Dessutom kan en terapeut hjälpa dig att arbeta med självkänsla frågor och ångest , så att du kan känna dig mer bekväm med sexualiteten.
2 .
Prata med din partner om du har problem med att få en erektion . Oddsen är att hon kommer att förstå och göra vad det tar att sätta dig till mods . Sex i en engagerad relation är inte alltid om att maximera njutning , det handlar om närhet och intimitet . En enkel prata med din partner kan bidra till att bryta ner vissa av dessa mentala barriärer .
3 .
Lindra din stress . Stress kan ha en djupgående inverkan på kroppen och orsaka en mängd olika sjukdomar och andra problem, bland annat erektil dysfunktion. Om stressen kommer från ditt jobb , ta lite tid att packa efter jobbet . Lyssna på lugn musik på vägen hem , och när du kommer dit , lämna ditt arbete på kontoret . Oavsett vad som orsakar stress , kan du överväga att forska lite meditationstekniker . När stress har lindrats , kommer din mentala barriärer börjar falla sönder .
4 .
Analysera din relation . Ibland ditt undermedvetna kommer att börja inkräkta på det medvetna världen och impotens kan vara ett sätt ditt sinne som säger till dig att det är dags att gå vidare . Om du är missnöjd med ditt förhållande men är ovilliga att erkänna det för dig själv , sedan ditt undermedvetna kanske använder impotens som en väckarklocka .
5 .
Få lite medicinering . Tala med din läkare om läkemedel som Viagra och Levitra som är kända för att bidra till att uppnå och behålla en erektion. Dessutom , om du förväntar medicin för att öka din förmåga att få erektion , som ensam kunde vara tillräckligt för att lindra din rädsla för intimitet och prestanda . Det är känt som placebo-effekten : Det kommer att fungera eftersom man tror att det kommer
.

Previous:nothing Next:bra preventivmedel för korrekthet

Relaterade artiklar


 • Yoni massage tekniker
 • holistiska preventivmetoder
 • Vad betyder HPV står för ?
 • hydroxyprogesterone biverkningar
 • hur man kan stoppa feminina klåda
 • vad som finns i manlig förbättring droger ?
 • stänkblödning efter preventivmedel
 • hur lång tid tar ett herpesvirus leva utanför kroppen ?
 • Hur kan jag undvika att få skabb när alla har det ?
 • Hur lång tid tar det för spermierna att mogna ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com