hur man ska behandla HPV hos män

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-15
Humant papillomvirus (HPV ) är den vanligaste sexuellt överförbara sjukdomen i USA , med många människor att utföra sina liv med ingen aning om deras infektion . Majoriteten av forskning och behandling alternativ är inriktade mot kvinnor, men vetenskapen börjar ta en titt på dess effekter på män , som kan vara bärare av sjukdomen omedvetet

Identifiera HPV hos män


1 .
Det finns ingen behandling för asymtomatisk HPV hos män . Läkare utan måste behandla hälsoproblem som är förknippade med sjukdomen , som är beroende av stam av HPV som en man är infekterad . Identifiera om vårtor finns på könsorganen . De kan höjas , platt eller blomkål -liknande utseende och hård vid beröring . Det kan finnas flera eller bara en . Det finns en mängd olika sätt att behandla kondylom som orsakas av HPV , till exempel ett recept grädde , frysa dem eller andra kirurgiska metoder . En läkare besök krävs vanligtvis .
2 .
Viruset kan också orsaka cancer i penis , anus eller testiklar . Det är viktigt att notera att de stammar som orsakar genitala vårtor är inte samma stammar som orsakar genital cancer och bör behandlas olika . Tidiga tecken på cancer kan visas som missfärgning på penis , förtjockning av huden eller en smärtfri ont . Cancer kan behandlas med strålbehandling, kirurgi eller kemoterapi . "Det finns ingen rutin test för män att kontrollera hög risk HPV stammar som kan orsaka cancer , säger medicinenet . com . " Vissa läkare uppmanar anal Livmoderhalsprover för homo -och bisexuella män , som löper större risk för anal cancer orsakad av HPV . "
3 .
Vet riskfaktorer . Säker sex med kondom . HPV är vanligt i både män och kvinnor , delvis eftersom majoriteten av män smittade med viruset har inga symptom och ingen test för att upptäcka det utan närvaro av genitala vårtor eller andra yttre tecken . Enligt Centers for Disease Control and Prevention , " De flesta män med HPV aldrig kommer att utveckla hälsoproblem av det. Ta reda på om du har HPV är inte lika viktigt som att ta reda på om du har sjukdomar som kan orsaka . Forskarna studerar fortfarande hur man bäst för att screena för penis och anal cancer hos män som kan ha störst risk för dessa sjukdomar. "


Previous:nothing Next:hur man får preventivmedel som en tonåring

Relaterade artiklar


 • effekterna av att stoppa p-piller
 • akut epididymit behandling
 • biverkningar av noretisteron tabletter
 • olika preventivmedel för kvinnor
 • hur snart gör ägglossning du efter ett missfall ?
 • Rökning och spermier information
 • Definitionen av spontan abort
 • humant papillomvirus diagnos
 • Kan man bli gravid under ett preventivmedel switch ?
 • information om människans fortplantning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com