kommer slimquick påverka preventivmedel ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-28
SlimQuick är en diet piller riktade till kvinnor för att hjälpa dem ner i vikt snabbt och bränna mer fett . Den klassificeras som en fettförbrännande kost produkt , vilket betyder att den fungerar för att öka en ämnesomsättning , vilket får dem att bränna fler kalorier under hela dagen samtidigt som du trycker kroppen att ange en stat som liknar ett som de utövar . Detta inkluderar en högre puls och lägre blodtryck . Men vissa kvinnor är oklart om denna produkt kan ha en negativ effekt på deras p-piller .

Du behöver :
Receptbelagda oralt antiviralt läkemedel
. Kondomer.

Identification

Eftersom SlimQuick är känd för att vara skapade med en kvinnas kropp i åtanke , tar den hänsyn till en kvinnlig unika kemiska och hormonella make up. SlimQuick består av sex komplex för att få användaren att gå ner i vikt , var och arbetar tillsammans för att genomföra olika hormoner och kemiska reaktioner i kroppen . Dessa sex olika metoder för viktminskning innehåller olika vitaminer och mineraler , avlägsna överflödigt vatten , och assimilering av de livsmedel man äter .

Effekter

Med något som kommer att ha en inverkan på en kvinnlig hormonsystem , frågan om vad dessa konsekvenser kan vara i fråga om att hennes menstruationscykel och fertilitet alltid spelar in . Förmodligen den komplexa som specifikt riktar hormon obalans i SlimQuick är Estrotrim , som finns att inte bara hålla hungern stången och sänker kroppens nivå av kroppsfett , utan också underlätta bekymmer av PMS .

Expert Insight

Även om det inte tycks påverka symtom relaterade till en kvinnlig reproduktiva systemet , domen är , nej, kommer SlimQuick på något sätt hindra en s p-piller . Detta kommer från Dr Glen Aukerman som är professor vid OSU i centrum för integrativ medicin . Ändå gör han rapporterar att vegetabiliska oljor som finns i SlimQuick är inte särskilt bra för dig , men de har fortfarande inte kommer orsaka att din p-piller inte fungerar .

Teorier

Eftersom vissa p-piller har konstaterats för att orsaka en kvinna att gå upp i vikt på grund av den extra nivåer av könshormonet östrogen, finns några kvinnor frestas att vända sig till bantningspiller att motverka dessa läggas pounds . Ändå finns det andra faktorer som kan orsaka viktökning , och eftersom de nyare p-piller innehåller betydligt mindre östrogen än piller av det förflutna har viktökning blivit mindre av ett problem för kvinnor som tar dem . Men om du fortfarande planerar att ta SlimQuick i samband med din p-piller , kan du vara säker på att du inte är mer sannolikt att bli gravid .

varningar

Men läkemedel som kan förhindra att dina p-piller från att fungera liksom de borde och skulle kunna leda till en oplanerad graviditet . Framför allt är antibiotika inklusive amoxicillin , ampicillin , bacampicillin och penicillin . Även rifampicin , fenytoin och demeclocycline hämmar ett p-piller effektivitet . Ändå SlimQuick är frånvarande
från listan . Även om det finns biverkningar att ta SlimQuick och potentiella riskerna med fortsatt användning , är en minskad effektivitet av dina p-piller inte en av dem .

Previous:nothing Next:uppfinning av p-piller

Relaterade artiklar


 • hjälp för manliga erektion dysfunktion
 • Yasmin vs Yaz preventivmedel
 • HPV -virus infektioner
 • den effectivess av dagen efter -piller
 • fördelar och nackdelar med vasektomi
 • uppfinning av p-piller
 • risk för graviditet med en spiral
 • sätt att berätta ägglossning med oregelbunden cykel
 • vilket hormon används i p-piller ?
 • hur könsval fungerar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com