preventivmedel alternativ för kvinnor 50 & över

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-08
Kvinnor över 50 får inte se behovet av att använda preventivmedel , men de är en tyst riskgrupp för HIV-infektion . Den 50 och över demografiska är sexuellt aktiva , och kvinnor måste förstå deras hälsorisker och förlossning alternativ kontroll . I själva verket , enligt Journal of Sexual Medicine , när sjukdom och medicinering inte orsakar sexuell dysfunktion, många människor är sexuellt aktiva genom sina 80-talet. Vissa kvinnor kan vara känsliga om att köpa kondomer och glidmedel personligen . Köpa på nätet är ett diskret alternativ .

Du behöver :
Kosttillskott , inklusive omega-3 fettsyror , vitamin A, B-vitaminer och dong quai
. Ostron.
Frukt och grönsaker.
Choklad .

kondomer för män

Kondomer är ett effektivt preventivmedel alternativ för kvinnor 50 och över . De är billiga och finns gratis på många kliniker familjeplanering. Samtidigt som man förhindrar graviditet inte kan vara en prioritet för kvinnor 50 år och uppåt , förebygga sexuellt överförbara sjukdomar är . Enligt Centers for Disease Control and Prevention , " Latex kondomer , när de används konsekvent och korrekt , är mycket effektivt för att förhindra överföring av hiv , det virus som orsakar aids . Dessutom kan korrekt och konsekvent användning av kondomer minskar risken för andra sexuellt överförbara sjukdomar . "
Kvinnor över 50 bör starkt överväga att välja smorda kondomer . spermiedödande medel är valfri . Du kan hitta mängd smörjmedel som finns på kondomen är otillräcklig Köp ytterligare vatten smörjoljor . ett populärt märke är Astroglide

kondomer

kondomer är tillverkade av polyuretan och kan vara ett preventivmedel alternativ för kvinnor 50 och över de kan föras in upp till . åtta timmar före samlag . Eftersom kvinnor blir äldre , mängden av smörjning de producerar före och under sex minskar . Den sexualitet experter vid University of California Santa Barbara säger , "De slidväggarna , som är tjock och elastisk under reproduktiv ålder, blir tunnare och mindre elastisk . " Kondomer förs in i slidan och skydda lekmogen slidväggarna från irritation . Dessutom skyddar den del av kvinnliga kondomen som återstår utanför slidan de yttre blygdläpparna .
Den kvinnliga kondomen kommer med ett paket av smörjning . Det kan vara ett bra preventivmedel alternativ för kvinnor över 50 som upplever vaginal irritation under eller efter sex . Det är också en effektiv förebyggande metod för sexuellt överförbara sjukdomar och HIV . Kondomer är enkla att sätta i och instruktionerna läsa ungefär samma sätt som ett membran . Det är en ring i varje ände . Den slutna änden sätts in i slidan och den öppna änden förblir utanför kroppen . När du sätter den kvinnliga kondomen , vara noga med att inte sno den . Omedelbart efter samlag , stå upp och ta bort den .

Previous:nothing Next:hur man handskas med en minskad libido hos män på grund av mediciner

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa din menstruation tidigt
 • hur man kan hoppa mensen p-piller
 • Skillnaden mellan genitala vårtor och herpes
 • herpes och infektioner i urinblåsan
 • hur du tar bort Nuva ringen
 • biverkningar av noretisteron tabletter
 • biverkningar av medroxyprog AC
 • inte paracetamol påverkar p-piller ?
 • Hur effektiv är rytm metod för födelsekontroll ?
 • korrekta sättet att använda kondom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com