skäl ett p-piller skulle inte fungera

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-07
P-piller är normalt 92 till 99 procent effektiv för att förhindra graviditet vid korrekt , enligt Planned Parenthood . Men det finns några skäl till varför en p-piller skulle förlora sin effekt eller inte skulle fungera

Du behöver : .
Tillägg , inklusive omega-3 fettsyror , vitamin A, B-vitaminer och dong quai
Ostron.
Frukt och grönsaker.
Choklad .

Antibiotika

Antibiotika kan minska effekten av p-piller . Enligt graviditet . lovetoknow. com kan vissa läkare rekommenderar att använda en back -up- metod när du tar antibiotika . Du bör använda en back -up -metoden för minst en vecka ( och under tiden du tar drogen ) efter en dos av antibiotika .

Hoppa eller saknas ett piller

Hoppa eller saknas en dag eller mer av ta ett p-piller kan orsaka piller för att vara ineffektiva . Saknar en eller flera piller orsakar sannolikheten för dig att bli gravid för att öka , enligt womenshealth. about. com . Läkare kan föreslå att använda en back -up preventivmetod , t. ex. kondom, under minst en vecka om du har missat eller hoppat över ett piller eller två .

Kräkningar

Kräkningar efter att du tagit ett piller kan vara samma sak som att hoppa över eller saknas per dag . Om p-piller inte har haft tid att ordentligt lösas upp och komma in i ditt system är det ineffektivt . Om du har kräkts efter att ha tagit ett piller , använda en back -up preventivmetod under en vecka , precis som om du hade missat eller hoppat över .

inte vänta tillräckligt länge för p-piller för att vara effektiva

Läkare föreslå med hjälp av en back -up preventivmetod i minst en månad när man börjar äta p-piller . Om du inte använder en back-up-metoden , kan detta orsaka en oönskad graviditet.

ta vissa läkemedel eller örter

Vissa droger eller örter, inklusive johannesört och silverax , har rapporterats orsaka en p-piller för att förlora sin effekt . Kontrollera med din läkare om du står på p-piller och innan du använder andra läkemedel eller örter .

Previous:nothing Next:åtgärder för att undvika graviditet utan preventivmedel

Relaterade artiklar


 • spela att spela med din älskare
 • är p-piller är bättre än kondomer ?
 • Hur effektiv är rytm metod för födelsekontroll ?
 • när du ska ta preventivmedel
 • farorna med Nuva ringen
 • nordette preventivmedel biverkningar
 • kvinnliga STD symtom
 • gynekolog definition
 • när är klimakteriet över ?
 • Essure problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com