vad är dåligt om preventivmedel ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-10
Preventivmedel är ett effektivt sätt att förhindra oplanerade graviditeter . Det kan tyvärr förebyggande teknik kommer med negativa effekter. Det är viktigt att känna till preventivmedel metoder som finns och de negativa effekter som kan förknippas med dem

Du behöver : .
Tillägg , inklusive omega-3 fettsyror , vitamin A, B-vitaminer och dong quai
Ostron.
Frukt och grönsaker.
Choklad .

Typer

Det finns flera typer av preventivmedel tillgängliga , varav tre i form av medicinering . Dessa kombineras p-piller , tabletter med endast progesteron , och Depo Provera skottet .

Effekter

Depo Provera sköt ges en gång i månaden för att förhindra graviditet . Skottet ökar risken för benskörhet och orsakar bentäthet förlust . Det leder också till viktökning i 70 procent av kvinnorna som tog det, enligt Feministiskt Women's Health Center , en ideell organisation .
tabletter med endast progesteron eller minipiller , kan orsaka cystor på äggstockarna och utomkvedshavandeskap. Det kombinerade p-piller är kopplat till en ökad risk för hjärtinfarkt och stroke . Mayo Clinic anger att p-piller också öka risken för vissa typer av cancer , inklusive livmoderhalscancer och levercancer .

Orsaker

Dessa negativa effekter orsakade av syntetiska hormoner insidan av läkemedel . Dessa hormoner kallas östrogen och progesteron. Östrogen förhindrar ägglossning och progesteron förtjockar slem runt livmoderhalsen för att förhindra att spermier från att nå ett ägg . Det kombinerade p-piller innehåller östrogen och progesteron , innehåller minipiller progesteron , och Depo Provera innehåller en hög nivå av progesteron .

Identifiering

symtom såsom svår buksmärta , bröstsmärta , huvudvärk och domningar i armar och ben är alla tecken på komplikationer från preventivmedel medicinering .

Förebyggande /Lösning

Det vanligaste sättet att förebygga dessa komplikationer är att inte röka . Rökning ökar risken för alla dessa komplikationer hos kvinnor äldre än 35 .

Previous:nothing Next:rensar genitala vårtor

Relaterade artiklar


 • Vad är äggledarna ?
 • Kan man bli gravid även om du inte har ägglossning ?
 • Vad betyder spermiemorfologi ?
 • information om muntliga preventivmedel
 • Plan B symtom
 • generiska vs varumärke p-piller
 • p-piller instruktioner
 • preventivmedel i samband med bröst tillväxt & viktminskning
 • novynette biverkningar
 • naturliga manliga tillbehör metoder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com