vad man ska äta när man försöker bli gravid

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-23
Vi vet alla gravida kvinnor måste äta en hälsosam kost för att säkerställa en korrekt tillväxt av sina barn , men vad du kanske inte vet är en hälsosam kost kan öka dina chanser att bli gravid. Äta en kost som innehåller mycket protein , fullkorn , frukt och grönsaker hjälper till att hålla kroppen frisk , vilket kan göra befruktning lättare . Att veta vad mat att äta och vad man drar sig för är mycket förvirrande. Men att vara frisk för att bli gravid är inte så svårt som man kan tro

Vitaminer

prenatal vitaminer är viktiga när de försöker bli gravida . De har högre halter av järn och folsyra samt ett antal andra vitaminer och näringsämnen som du behöver för att hålla sig frisk. Att ta en prenatal vitamin kan faktiskt balansera dina hormonnivåer . När du är gravid , din gynekolog kommer att förskriva dessa vitaminer , men är de verkligen behövs tidigare .

Mat Bekämpningsmedel

Tvätta alla frukter och grönsaker före konsumtion för att bli av farliga bekämpningsmedel som kan vara skadliga för kroppen .

god mat

Konsumera hela korn ( hel- vete bröd och vildris ) , nötter och baljväxter ( mandel , rostade jordnötter och solrosfrön ) , och magert kött och fisk , som ger viktiga protein . Olivolja och rikliga frukter och grönsaker är också rekommenderas . Dessa livsmedel kommer att se din kropp är frisk och fungerar som hjälpmedel i projektering , och blanketter bra matvanor du behöver när du gör gravid .

dåliga livsmedel

Undvik råa ägg , rå och chark , färdig att-äta sallader , levern och mjuka ostar . Råa ägg eller kött (inklusive fisk som sushi ) är farliga för mamma-till- vara , eftersom de bedriver sjukdomar som kan göra dig sjuk , en komprometterad immunförsvar på grund av sjukdom kan faktiskt hämma din förmåga att bli gravid . Mjuka ostar kan innehålla en särskild bakterier-listeria-som är skadligt , och lever innehåller ett sjukligt stort utbud av vitamin A.

Bad Habits

När jag försöker bli gravid , undvika droger , alkohol , koffein , rökning och konstgjorda sötningsmedel. Droger och alkohol kan förändra din menscykel och ägglossning .

Previous:nothing Next:roll omskärelse i herpes simplex -virus

Relaterade artiklar


 • hur man förlänga ejeculation naturligt
 • läkemedel för graviditetsförebyggande
 • Premarin problem
 • preventivmedel och viktminskning
 • biverkningar av iucd
 • Skillnaden mellan genitala vårtor och herpes
 • hur man kan stoppa din menstruation tidigt
 • hur man kan övervinna mental impotens
 • inte stoppa preventivmedel ändra dina fertila period ?
 • myrena biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com