hem rättsmedel för ED

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-08
Erektil dysfunktion är en medicinsk utmaning som förföljer en betydande minoritet av män . Män som drabbas utveckla en oförmåga att få eller upprätthålla en erektion . Det finns mediciner som kan ordineras för att behandla detta pinsamt problem , men de är dyra och kan ha betydande biverkningar. Du bör alltid tala med din läkare om förändringar i din sexuella hälsa , men också kanske vill överväga några huskurer som kan hjälpa

Motion

En av orsakerna till erektil dysfunktion är brist på motion , så innan du får fysisk i sovrummet , får fysisk utanför . Genom att fylla 90 minuters fysisk aktivitet varje vecka för att få ditt hjärta att pumpa och din vikt och kolesterol ner , du förbättra dina odds för att slå erektil dysfunktion. Du behöver inte slå på gymmet i timmar varje vecka : övningar enkelt som att ta en rask promenad eller kratta löv eller gör andra hushållssysslor kommer att gå en lång väg mot att förbättra din hälsa .

Tillägg

Flera kosttillskott tros hjälpa till att lösa de underliggande fysiologiska förhållanden som leder till erektil dysfunktion. Konsumerar 1000 mg C-vitamin dagligen kan ha nytta av , och mala upp 2 msk . av linfrö varje dag och integrera den i ditt dagliga måltider kan hjälpa . Också ta det rekommenderade dagliga intaget av vitamin E, zink och selen varje dag , samt en daglig multivitamin .

livsstilsförändringar

En av de viktigaste stegen du kan ta för att bota erektil dysfunktion är genom att ändra dina livsstil . Sluta röka och minska alkoholkonsumtionen i det dagliga rekommenderade gränsvärden. Ät minst fem portioner frukt och grönsaker varje dag , och ta bort vit- socker och vitt mjöl-produkter från din diet . Drick mycket vätska, speciellt vatten , och praxis säkra sexualvanor .

Tips

Prova att kombinera lättnad strategier samtidigt att främja en sundare livsstil . Du ska inte börja varje övning eller matprogrammet utan att först rådfråga din läkare .

Previous:nothing Next:Är det säkert att ha din allergi testat när man är gravid ?

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla veneriska vårtor
 • Valtrex effektivitet
 • erektil störningar
 • Kegel övningar för impotens
 • information om p-piller Alesse
 • könssjukdomar som orsakar livmoderhalscancer
 • hur man hittar stöd för ett autistiskt barn
 • erektil dysfunktion störningar
 • nordette preventivmedel biverkningar
 • Reproduktionsorgan och bröstkörtel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com