hur man identifierar Goat Weed

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-19
Horny Goat Weed är vetenskapligt kallas Epimedium anläggningen . Hemma i Asien och Medelhavsområdet regioner i världen , har denna växt en mängd olika användningsområden --- främst sin libido , effekter . Epimedium växter har naturaliserade i nordöstra halvklotet , och identifiera dem är lätt

Du behöver : .
Wild guider växt fält
Herbal referens böcker .

försiktig när Identifiera växter i Wild


1 .
Bekanta dig med flera olika sorter av Goat Weed , även om de flesta dem har samma grundläggande egenskaper , enligt Top Tropiska , en online katalog över exotiska växter : De växer som marktäckare med hjärt-eller lans-formade blad och fina , stjärnformade blommor som vanligtvis hänger nedåt . Plantorna odlas för sina medicinska fördelar, som är många, och även finns i vilt tillstånd . När identifiera växter i naturen för medicinska eller kulinariska användning är det alltid viktigt att dubbelkontrollera flera olika källor att positivt identifiera växten före användning. Dessutom, om du har frågor om användning , är det alltid klokt att rådgöra med en expert i växt- identifiering före intag . Vissa växter är allvarligt giftiga , och om du inte är bekant med hur en anläggning ser ut i varje skede av tillväxt kan det vara lätt att missförstå för varandra . Använda extrem försiktighet är alltid tillrådligt.
2 .
försök att identifiera Goat Weed . Den första egenskapen att titta på är bladform . Epimedium kommer att ha unika lans-formade blad som växer bort av sträv stjälkar , enligt Top Tropiska . Dessa blad finns på anläggningen när som helst på året , men tidigt på våren och sent på hösten det brukar bleka gröna färgen blir färgat i brons . Leaf storlek är vanligen cirka tre inches bred , men kan variera en del . Totalt anläggningens storlek varierar också , allt från 6 till 20 inches i höjd enligt toThe Trädgård Helper , en Internet- resurs för trädgårdsmästare.

Blomman form är unik , med fyra spetsiga kronblad och förekommer i en mängd olika färger, inklusive vit , grädde , ros , rosa, gult och lavendel . Dessa varierar tillsammans med blad och växter storlek , beroende på den särskilda sorten till hands . Blommorna tenderar att växa i sidled , senig skjuter sätta prägel nedåtriktade blommande mönster som är lätt att känna igen . Dessutom flera blommor visas på varje stjälk , vilket gör anläggningen ett vackert landskap växt utöver dess medicinska användningsområden.
3 .
Förstå vad de verkliga och påstådda användning av anläggningen är . Även Epimedium är mest känt för att öka libido hos män och kvinnor , är det tänkt att ha en hel del andra fördelar också . Enligt Memorial Sloan- Kettering Cancer Center , har Epimedium använts för att behandla ", trötthet , artrit och nervsmärta , och sexuell dysfunktion. " Dessutom är det möjligt att örten har anti-hiv och anti-cancer egenskaper , även om dessa inte har kontrollerats ännu . En studie har även funnit Epimedium sig vara effektiva för att minska benförlust hos postmenopausala kvinnor . De flesta av de kemiska föreningar med medicinska värde finns i bladen , och de omfattar olika flavonoider , steroler , lignaner och andra . Den kanske viktigaste faktorn är förekomsten av Icariin , vilket vanligtvis sägs ha libido , effekter , vilket ger örten dess inte-så-subtila vanligt namn , Horny Goat Weed .


Previous:nothing Next:manliga klimakteriet beteende

Relaterade artiklar


 • klamydia behandling under graviditeten
 • p-piller & bröst tillväxt
 • biverkningar av våldtäkt
 • Hur snabbt spermier resa ?
 • Orsaker och riskfaktorer av impotens
 • hur man väljer p-piller
 • Rökning och impotens
 • långtidseffekter av abort piller
 • testosteron grädde effekter
 • progesteron kräm faror
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com