hur man kan förbättra en kvinnas libido

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-30
Kvinnor drabbas av problem med libido mycket oftare än män . Libido är den naturliga önskan och lust att ha sex . Det är knutet till hormonet testosteron , liksom andra fysiska och psykiska faktorer . I dagens värld , där kvinnor ofta arbetar liksom barnuppfostran , kan avsaknaden av libido bli ett verkligt problem. Att känna några enkla verktyg för att öka din sexlust kan verkligen hjälpa ditt sexliv

Du behöver : .
Aromaterapi
Vuxen filmer eller böcker .
Sexleksaker .

Hur man kan förbättra en kvinnas Libido


1 .
bli bekant med din egen kropp. Du kan inte njuta av sex med en annan person tills du hittar värde och sexighet inom . Du måste känna sig sexig för att ha sex mer . Titta i spegeln. Hitta de kvaliteter som är din bästa egenskaper . Förstora dem . Förbättra dem och sedan stoltsera dem . Njut av feedback du får , och stärka ditt självförtroende.
2 .
onanera . För att öka din lust till sex, måste du njuta av det fullt ut . För att njuta av den fullt ut , måste du vara helt bekant med din egen kropp och vad du gillar och vad tar dig till orgasm . Det bästa sättet att hitta detta är genom onani . Det är inte skamligt , men ett nödvändigt steg för sexuell hälsa .
3 .
Motion . Aerob träning har visat sig öka testosteronnivåerna och endorfiner ökar . Dessa två hormoner är kraftfulla libido medel . Göra några cardio och sedan njuta av sex .
4 .
Relax . Spänningar och stress orsakar testosteron nivåer att sjunka , vilket minskar sexlusten . Se till att situationen du befinner dig i är avslappnad och trevlig innan du delta i någon sexuell aktivitet.
5 .
Använd dofter . Kvinnor har visat genom många studier ska lockas till män genom lukt och lukt har en direkt inverkan på deras sexuella svar . Hitta dofter som slår dig på , och använda dem på din partner och dig själv . Applicera doften innan älskog , och se till att du har några fläktade runt i rummet .
6 .
läsa eller titta på böcker sexuellt innehåll och filmer kan vara ett bra stimulans för den kvinnliga sexlusten . Även om många kvinnor tror att de är över detta, kan det vara ett utmärkt verktyg för att få dina hormoner flödar . Så unna dig lite snusk då och då , och se om det hjälper din libido . Chansen finns att det kommer .

tips och varningar


 • Var villig att experimentera lite. Klappat och är inte alltid det bästa sättet att ha sex . Ha roligt och njuta .
 • Var försiktig när du tar tillskott eller hormoner . Det är alltid bäst att försöka mer holistiska metoder innan man tar till droger för att öka sexlusten .


 • Previous:nothing Next:fyra hormoner avgörande för bröst tillväxt

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla impotens orsakas av diabetes
 • vad gör du om du kräktes efter att ha tagit p-piller ?
 • är kärlek en kemisk obalans ?
 • läkemedel som resultat att p-piller
 • information om p-piller Alesse
 • sätt att berätta ägglossning med oregelbunden cykel
 • hur man kan övervaka ett barns feber
 • erektil dysfunktion avhjälpa
 • långsiktiga biverkningar av IVF-behandling hos barn
 • hur de manliga reproduktionsorganen fungerar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com