instruktioner för att ge en sensuell massage

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-14
Alla har en sensuell massage , och de kan vara ett bra tillfälle att visa någon hur du mår. Även om det tar år av träning för att ge en professionell stil massage kan du imponera fortfarande någon speciell med en sensuell massage genom att uppmärksamma detaljer och skapa en stämning och atmosfär som är lika avkopplande som din beröring

Atmosfär

Skapa en avkopplande , sensuell atmosfär . Hur du väljer att göra detta är upp till dig , och bör baseras på preferenser av person du massera . Till exempel kommer du vill inte spela new age musik om du känner personen du masserar hatar den sortens musik . Du vill ta bort dig själv och din massage-mottagare från stressfaktorer såsom barn , mobiltelefoner och andra saker som kan ta upp sin energi . Kanske lite lugn musik i din favorit genre , svagt ljus ( tror ljus ) och aromterapi kommer också att ställa in en stämning .

En annan viktig faktor i fastställandet av massage är ytan du ska utföra massage på . SoYouWanna. com rekommenderar inte ge en massage på en mjuk madrass eftersom trycket av personens vikt och massage kan sänka dem i sängen för mycket och misslyckas med att stödja dem , vilket kan orsaka en fara för lederna . Hårdare ytor fungera bättre , och se till att du har tillräckligt med utrymme att röra sig den person du masserar .

Förberedelser

När du har stämningen som är du nästan redo att massage . Din massage-mottagare bör ligga på massage ytan och bör inte bära kläder där du kommer att massera . Använd glidmedel av något slag för att hålla huden från att bli utdragen och irriterad . Om du inte vill våren för en fancy , icke-vattenbaserat glidmedel , prova vegetabilisk olja eller babypuder . Vegetabilisk olja kan lukta roligt för vissa, så det är nog bäst att få massage olja om du vill vara säker på att upplevelsen är glädjande att alla sinnen .

inte använt vattenbaserat glidmedel som sexuell smörjmedel eftersom dessa tenderar att torka upp mycket snabbt och få mycket klibbig.

När du har valt ett smörjmedel , häll en liten mängd i handflatorna och sedan börja gnida in den i din partners rygg och axlar . Kontrollera att oljan är varm genom att gnida in det i dina händer så att du inte överraska din partner med kall olja .

Massage

Börja med att glida fingrarna runt skulderbladen . Ladies 'Home Journal , " om du känner en stor klump av tät muskelvävnad , cirkel fingertopparna över det specifika området eller skjut fingrarna fram och tillbaka över området som om du raderar en penna märke "för att lindra stress poäng ( muskler knop ) .

Gör sedan en fullständig säkerhetskopia stroke genom att placera din platta händerna på toppen av din partners rygg med fingrarna pekar nedåt . Använd din vikt och andel i med ryggen rak , trycka ned mot ryggen och glida ner . Du kan flytta handflatorna inåt och utåt för att täcka hela ryggen .

medan den bakre är definitivt en stor fokus för de flesta massage , slutar inte där . Du bör också massage andra områden, som bålen , mage , underarmar , ben och även fingrar . Börja försiktigt och sedan öka trycket , få en känsla för din partner välmående.

Prata inte för mycket under massage . Ge din massage-mottagaren en chans att rensa tankarna och koppla av helt .

Previous:nothing Next:hur man kan bli av klamydia symtom

Relaterade artiklar


 • hur man använder en ägglossning prediktor för födelsekontroll
 • effekterna av att stoppa p-piller
 • vilken drog kan man ta för förlust av libido ?
 • biverkningar av paragard
 • artificiell insemination faq
 • herpes och infektioner i urinblåsan
 • göra kondomer förhindrar AIDS ?
 • preventivmedel information
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin D
 • biverkningar av nonoxynol 9
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com