tekniker för att hjälpa till med impotens

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-29
Impotens brukar kallas erektil dysfunktion. Behandling för impotens beror på orsaken till tillståndet . Psykiska eller känslomässiga problem är lika benägna att vara ansvarig för erektil dysfunktion som ett medicinskt tillstånd . Tekniker varierar från läkemedel till rådgivning för dig och din partner . Ditt första steg i att hitta en teknik som fungerar för dig är att fastställa orsaken

Rådgivning

När psykologiska problem eller känslomässiga problem orsakar impotens , kan rådgivning hjälpa . Leta efter en rådgivare som har erfarenhet av att hantera denna typ av fråga . Par rådgivning hjälper till att bygga kommunikation som kan hjälpa dig med erektil dysfunktion. Rådgivning för impotens kan inkludera din partner , eller så kan du välja att ha privata samtal med din rådgivare . För vissa patienter , minska stress genom att prata igenom problem hjälper till att lösa problemet .
känslomässiga svårigheter som ett tveeggat svärd när det kommer till impotens . Orsaken till depression eller ångest kan vara impotens problem och impotens problem kan orsaka depression eller ångest . Det spelar ingen roll om depressionen orsakade impotens eller impotens orsakade depression , behandling från en utbildad kurator kan hjälpa dig att lösa problemet .

Medical Devices

Medicinsk utrustning kan användas för att korrigera fysiologiska problem som orsakar impotens . Penispumpar ta blod till penis och håll den på plats så att kön kan ske . Enheten passar över penis , och du kommer att använda en handpump för att ta bort luft från röret . Detta orsakar ett vakuum skapas i röret , som kommer att ta blod till penis , vilket orsakar en erektion . En ring placeras på penisroten för att hålla blodet i penis .
Din läkare kan rekommendera penisimplantat om andra behandlingar inte att lösa problemet . Detta förfarande innebär kirurgisk implantation av stavar på vardera sidan av penis . Penisimplantat kan vara stel eller uppblåsbara . En styv penis implantat kommer att hålla din penis i ett fast tillstånd vid alla tillfällen .

Mediciner

De mediciner som finns tillgängliga för impotens förbättra blodflödet till penis . Viagra är den mest kända behandling för impotens . Det finns några varianter , men de fungerar på samma sätt . De biverkningar och dosen kan variera från medicinering till medicinering , men de kommer hjälpa dig att uppnå en erektion .
alltid diskutera din behandling alternativ och använd aldrig receptbelagda läkemedel utan vägledning av din läkare . Inte alla ska använda denna typ av läkemedel , och de med hjärtproblem, stroke eller högt blodtryck som inte kan kontrolleras bör inte använda dessa läkemedel .

Previous:nothing Next:hur man gör en stark tand damm

Relaterade artiklar


 • vad är syftet med den vita kontroll inert p-piller i slutet av förpackningen ?
 • sätt att döda spermier
 • hemlagad preventivmedel
 • testosteron grädde effekter
 • tips för att göra fler spermier
 • vasektomi historia
 • penis implantat information
 • vad är Alesse bra för ?
 • kommer bc piller orsaka nattliga svettningar ?
 • billig testosteronbehandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com