vilka örter förbättra manliga libido ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-27
Det finns många skäl till varför en man libido kan börja minska . Ålder , läkemedel eller stress är bara en handfull orsaker till lägre sexlust hos män . Kampen mot sänkt libido kan vara av intresse för dig , och i så fall finns det massor av sätt att göra så naturligt genom örter . Naturläkemedel för låg libido har varit i bruk i år och kan vara mer attraktivt för användning än receptbelagda piller eller andra kemikalier. Om du påbörja en naturläkemedel dock kan du kolla med din läkare för att vara säker du är frisk nog för dem .

Libido-Öka Örter

Ginseng är ett av de vanligare libido stimulantia som du kan hitta . Ginseng kan öka i kroppen , vilket kan höja din hormonnivåer och i sin tur öka sexlusten . Du kan hitta ginseng i supplement eller som en flytande extrakt . Ta ginseng i vilken form du väljer dagligen för att få din sexlust tillbaka upp till par .
Horny Goat Weed har libido-härdande befogenheter samt . Denna kinesiska fabriken väcker spermier samt din sexlust . Bladen och stammen är potenta delar av anläggningen . Ta Horny Goat Weed som ett komplement dagligen . Andra örter som du kan ta är kolanöt och Sarsaparilla . Kolanöt används för att fylla på kroppens energi nivåer och bör därför ta upp din sexlust också. Sarsaparilla sägs att efterlikna åtgärder av naturliga hormoner som produceras hos män samt öka progesteron och testosteron nivåer . Du kan hitta Sarsaparilla i rot form eller i ett extrakt , och det bör läggas i din kost varje dag tills din sexlust ökar .
En annan traditionell kinesisk ört som kan hjälpa till med din sexlust är Tribulus Terrestris . Tribulus Terrestris används för att stimulera ett visst hormon som kan höja testosteronnivåerna . Du kan hitta Tribulus Terrestris i ett supplement form på lokal hälsokostaffärer . Också känd som " Asien Viagra , " tongkat ali kan vara en annan ört som är till hjälp för att öka din sexlust . Den brasilianska ört Muira puama är ett afrodisiakum också, öka sexlusten med daglig användning . Maca är en ört som Inka krigare rapporterades att vidta för att öka sin libidos . Damiana kommer från södra USA och Mexiko och sägs vara ett afrodisiakum också . Många av dessa örter kan hittas individuellt i tablettform , men i vissa fall kan du hitta flera örter kombineras till ett, mer potenta piller .

Previous:nothing Next:hur man kan integrera reproduktiv hälsa till länder

Relaterade artiklar


 • Orsaker och riskfaktorer av impotens
 • Vilka är effekterna av testosteron på en manlig ?
 • Var kan jag donera sperma ?
 • hur man får ett recept födelsekontroll
 • symptom på hypogonadism
 • fördelar och nackdelar med microgynon
 • hur man ska behandla HPV hos män
 • Hur många gånger kan du ta plan B ?
 • bröstutveckling hos pojkar
 • hur man sätter på en tjej kondom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com