Hur man använder en prostata massager

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-29
En prostata massager är ett verktyg som kan ge både en trevlig och bra ( hälsa-vis ) upplevelse för dem som väljer att använda den . En prostata massager är anatomiskt utformad för att nå prostatakörteln vid isättning och ger alla fördelar av en normal prostata massage . När du använder en av dessa enheter kan verka som en svår uppgift , det är faktiskt ganska enkelt om du följer ordentliga instruktioner

Du behöver : .
prostata massager
. Smörjning .


1 .
Tvätta noggrant din prostata massager med tvål och vatten för att säkerställa optimal renhet . Förvandla din kropp så att du lägger på din sida och ta upp knäna till magen . Denna position hjälper till att slappna av ringmuskler och tillåter optimal inträde till anus .
2 .
Applicera en bra mängd smörjning till både analöppningen och prostata massager . Detta är ett viktigt steg i att ju mer smörjning som läggs till i området , desto mer positiva massage upplevelse . Placera massageapparaten så att tjockare , upp-vände gren av maskinen trycker mot mellangården akupressur plats när maskinen är helt införd i anus .
3 .
Sätt massageapparaten sakta in i anus tills det når ungefär halvvägs . Den ringmuskler kommer då naturligtvis att resten av maskinen tills toppen på massageapparaten vilar mot prostatakörteln .
4 .
Slå på massager . Du kommer inledningsvis att känna behov av att urinera-detta är normalt. Du kommer också känna trycket från maskin i ditt anus . Det är bäst att ge 10 till 20 minuter för avkoppling att helt äga rum . Meditativ andningsövningar under denna tidsperiod kommer att möjliggöra bästa möjliga upplevelse .
5 .
Andas långsamt i fem till 10 sekunder , håll andan i cirka fem sekunder och andas ut långsamt i ytterligare fem till 10 sekunder . Slappna av och koncentrera all din energi till den anala regionen . Ju mer du slappnar av , desto bättre maskin kommer att fungera . Prostatakörteln är ansvarig för en stor andel av en mans utlösning , och du får eller inte får uppleva spontan utlösning under denna process. Fortsätt tills du känner att du har grundligt massera din prostata .


Previous:nothing Next:hur man köper kondomer om du är en tonåring

Relaterade artiklar


 • rensar genitala vårtor
 • hur till check för hål i kondomer
 • hur man ska behandla Mycoplasma genitalium
 • örter för att öka testosteron
 • kan du testa för HPV hos män ?
 • icke hormonella preventivmetoder
 • är det möjligt att bli gravid när du har haft en äggledaroperation ?
 • vad är orsakerna till ED ?
 • vad som väntar på den första reproduktionsendokrinologi utnämning
 • hur man kan öka födelse absorptionen piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com