Vad är Kegel bollar ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-02
Kegel bollar , även känd som Ben Wa kulor har använts i århundraden både som en sexuell leksak och stimulerande och som ett hjälpmedel för att utföra övningar för att stärka musklerna i slidan . Idag , många människor använder Kegel Balls att utföra Kegel övningar som stärker och ton bäckenbottenmuskulaturen för att hjälpa till med inkontinensfrågor <. h2 > Historia Kegel bollar tillbaka tusentals år till det antika Kina . Används nästan enbart för sexuell stimulering , " den ursprungliga Ben Wa kulor hade kvicksilver inuti som var tänkt att göra dem berget runt inne i kvinnans vagina medan hon gjorde " hushållsarbete " . Då hon förmodligen fick så påslagen så att när maken kom hem skulle hon vara redo att gå på det ", enligt CalmSpirit. net .

Använder

I ytterligare på sexuell stimulering är Kegel bollar används ofta för att utföra Kegel övningar för att öka styrkan , stöd och uthållighet för vaginala muskler , eller pubococcygeal muskler , för både sexuell förmåga och för att skydda mot inkontinens frågor . utför regelbunden Kegel övningarna har visats förhindra eller försena vaginal framfall och göra förlossningen lättare .

Typer

Kegel bollar finns i olika storlekar och material. Traditionellt de är små , tunga bollar gjorda av metall med en ringklocka eller mindre metall boll inne som rullar runt för att orsaka vibrationer . Idag Kegel bollar finns i olika material, inklusive glas , plast , gummi och silikon , och de är större än den traditionella bollar . Några Kegel bollar kommer med ett snöre fäst för enkel borttagning från slidan .

Kegel övningarna

Kegel övningar med Kegel bollar utförs genom att sticka in bollar i slidan och sedan knöt väggarna i slidan under en period av tid så att bollarna inte kommer ut . Börja med att göra utövandet ligger ner, och sedan gå vidare till att stå upp , vilket gör det hela svårare .

Använd under samlag

Kegel bollar också kan användas under samlag för extra stimulans för mannen och kvinnan . Placera en Kegel bollen inne i slidan före samlag och lämna den på plats under samlag .

Previous:nothing Next:kan du har genitala vårtor på livmoderhalsen ?

Relaterade artiklar


 • hjälp för manliga erektion dysfunktion
 • Hur länge ska kvinnor fortsätter att ha cellprov ?
 • Hur påverkar testosteron plåstret spermier ?
 • kan orto tri - cyclen alt går upp i vikt ?
 • stadier av HPV
 • effekten av antibiotika på p-piller
 • Definitionen av äggledarna
 • vitaminer för penis hälsa
 • triphasil biverkningar
 • statistik om preventivmedel effektivitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com