alternativa sätt att bli gravid

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-07
Infertilitet kan vara ett förkrossande slag mot ett par som försöker bli gravida . Det är också en av de främsta skälen människor måste vända sig till andra alternativ när man reser gravid . Det finns ett antal alternativ från vilka par kan välja för att bli gravid

Du behöver : .
Basal termometer kroppstemperatur
Kalender eller diagram .
Ägglossning prediktorn kit (tillval ).

seminolog

Artificiell insemination är ett alternativ för par som vill ha ett barn men kan inte på grund av låga spermieantal hos män eller på att vissa honor är allergisk mot deras partners spermier. Ett par kan välja att använda sperma från någon de känner eller genom att gå och kolla en spermabank . När du har gjort ditt beslut om donatorn , sätter en fertilitet specialist brukar honan på fertilitet droger att stöd i ägglossningen . Hon kommer också att övervaka ägglossning med hjälp av en ägglossning kit . När ägglossningen upptäcks en fertilitet specialist " tvättar " spermierna så att de starkare spermierna är grupperade tillsammans . En liten kateter förs in i livmoderhalsen och spermien placeras sedan i livmodern . Enligt babycenter. com , par som använder artificiell insemination har en 5 till 20 procent chans att bli gravid . Chanserna är större , men om en kvinna använder fertilitet medicinering .

In Vitrobefruktning

Provrörsbefruktning är en dyr och tidskrävande procedur. Kostnaden för provrörsbefruktning är mellan $ 4. 000 till $ 10,000 per cykel , och många par behöver mer än en cykel att bli gravid . In vitro- fertilisering kräver fem faser : Mogning av ägg , äggplockning genom ett mindre kirurgiskt ingrepp , insamling av spermier , befruktning av ägget med sperma , och implantation av befruktade ägg i livmodern . Kvinnor under 35 år har en 30 till 35 procent chans att bli gravid , enligt den amerikanska Graviditet Association . Eftersom kvinnor blir äldre , chanserna minskar . Par som funderar på att använda provrörsbefruktning måste diskutera med sin fertilitet specialist för-och nackdelar och själva avgöra om detta är rätt för dem .

Surrogacy

Par med fertilitetsproblem kan välja att använda en surrogatmamma att bära deras biologiska barn . De kan vända sig till en kvinnlig de känner och litar eller arbeta via en surrogatföräldraskap byrå . Processen är väldigt lik provrörsbefruktning , utom när äggen är befruktade de sedan implanteras i surrogat mamma och hon kommer att bära barnet i nio månader . När barnet är fött , är det ges till de biologiska föräldrarna . Surrogacy kan vara en komplicerad fråga , så det är viktigt för par att skydda sina rättigheter och , om möjligt , tala med en advokat om dessa rättigheter.

Previous:nothing Next:IUD säkerhet

Relaterade artiklar


 • låg libido tips
 • Hur påverkar testosteron plåstret spermier ?
 • var man får tag fertilitet piller ?
 • definiera herpes simplex virus
 • Kan man bli gravid för 4 dagar i mens?
 • testosteron grädde effekter
 • hur man utför hjärt-lungräddning på barn
 • hur du ändrar preventivmedel
 • Ta bort en spiral
 • hur man tillfälligt stoppa din tid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com