botemedel mot genitala vårtor

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-21
Kondylom är en sexuellt överförbar sjukdom som orsakas av humant papillomvirus , även känd som HPV . Det finns fem effektiva behandlingar för utvecklingen av genitala vårtor : laserbehandling, förstörelse med en elektrisk ström , användning av flytande kväve , medicinering och kirurgiskt avlägsnande . Ingen av de behandlingar är en definitiv behandling-genitala vårtor ofta återkommer månader efter det att framgångsrikt behandlade . Behandlingarna har dock hjälpa till att kontrollera loppet och spridningen av viruset

Du behöver : .
tillgång till Internet.
läkare samråd .

Laserbehandling

Specialiserade lasrar kan användas till att förstöra vårtor orsakas av virusinfektion . Denna behandling alternativet är i allmänhet bara används för personer med genitala vårtor som är särskilt aggressiv . Även om det är mycket effektiv , finns ett antal obehagliga biverkningar till laserbehandling . Förfarandet är dyrt , kan vara smärtsamt och kan orsaka omfattande ärrbildning .

Electrodesiccation

I denna metod , är en lokalbedövning administreras och genitala vårtor förstörs med en direkt tillämpning av en elektrisk ström. Liksom laserbehandling kan electrodessication vara obehagligt och dyrare än andra metoder.

flytande kväve

Flytande kväve kan direkt appliceras på vårtor , frysning och förstöra dem . Denna metod , även känd som kryobehandling , är billigt och relativt smärtfritt . Individer som genomgår denna metod för genitala vårtor behandling har en låg förekomst av HPV återfall . Denna metod används främst för infektioner som inte är omfattande .

Medicinering

En mängd olika läkemedel kan användas för att behandla genitala vårtor . De flesta av dessa krämer avsedda att tillämpas direkt på det drabbade området av kroppen . Condyline , Efudex och Podofin är tre vanliga krämer som används för genitala vårtor behandling . En annan medicinering , Alferon N , är en injektion som används för att förstöra vårtor . Alferon N används främst efter andra droger och genitala vårtor behandlingar har misslyckats eftersom läkemedlet är förenat med en rad biverkningar .

Kirurgi

Kirurgiskt avlägsnande av genitala vårtor är , vid denna tid , den mest framgångsrika behandlingen för villkoret , samt vara den behandlingsmetod som har den lägsta HPV Återfallsfrekvensen . Proceduren utförs vanligtvis på polikliniskt med användning av lokalbedövning .

Previous:nothing Next:Planned Parenthood preventivmetoder

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar preventivmedel
 • surrogat förfaranden
 • vad man ska göra för låg libido hos premenopausala kvinnor ?
 • Kan jag vara gravid , men har fortfarande en period ?
 • kreativa sätt att undervisa om preventivmedel
 • övningar och gratis tips för att öka din penis storlek
 • Lupron biverkningar & IVF
 • Vilka är de behandlingar för sakrala herpes ?
 • alternativ till bröstförstoring
 • EVRA känslomässiga biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com