manlig förbättring huskurer

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-27
Det finns ett antal piller som säljs på TV och i tidningar lovande manliga tillbehör till ett pris , men dessa kan påverka både din plånbok och din hälsa. Det finns dock billigare och förmodligen säkrare huskurer som kan skapa naturliga manliga tillbehör utan att riskera din hälsa genom att stadigt intag av något som kanske inte är bra för dig

Diet

Ett sätt att göra din penis större naturligt är att äta en sund och balanserad kost som är ganska högt i protein. Ju bättre hälsa du är i och ju mer blodet kan flyta smidigt i hela kroppen , desto större blir din penis kommer att bli när du är upphetsad sexuellt . Detta är det första steget att manliga förbättring naturligt , eftersom andra huskurer och tekniker kommer bara vara tillfällig till mindre hälsosamma du är i din vardag . Börja med en balanserad kost och motion och sedan gå vidare därifrån.

Naturliga örter

Det finns en mängd olika naturliga örter som hjälper att göra penis större naturligt , men vissa fungerar bättre än andra på olika personer . Avena sativa är en naturlig havre som stimulerar blodflödet till penis , vilket gör Ginko Biloba-som har visat sig förbättra erektil dysfunktion också. Brännässla extrakt hjälper hastigheten på transport av könshormoner till penisen , vilket gör det tjockna och förlänga tiden . Tribulus eller punktera vinstockar , är en naturlig ört populariserades av kroppsbyggare och gör ren muskelmassa för att regenerera snabbare samtidigt förbättra libido .

övningar

Det finns ett antal övningar som bidrar till att stärka och naturligtvis förstora penis också . Grundtanken med dessa övningar är att sträcka ut musklerna lite samtidigt förbättra cirkulationen i penis . Jelqing medför " mjölkning " en semi-erigerad penis genom att långsamt trycka tummarna mot toppen och sidorna av den och trycka ner axeln mot huvudet . Detta bryter upp muskelvävnad något och gör det möjligt att bygga mer ordentligt. Upprepa detta 10 till 15 gånger varje gång du tränar . Ballongflygning innebär hålla tillbaka utlösningen , som i sin tur stärker musklerna runt penis . Detta tar tid att bemästra men kommer med tiden att göra din penis större naturligt .

Previous:nothing Next:hur man kan minska manlig impotens

Relaterade artiklar


 • hur man eliminerar sperma lukt
 • farorna med Nuva ringen
 • hem rättsmedel för erektil dysfunktion
 • underlåtenhet andelen preventivmedel
 • hur man byter till en annan typ av p-piller
 • ägglossningen metod kalender
 • skäl ett p-piller skulle inte fungera
 • Alesse preventivmedel information
 • IUD för progesteron behandling
 • Vad är funktionen av klitoris ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com