sätt att sänka den manliga libido

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-05
Att ha en omättlig sexlust kan verka som non-stop roligt , men det kan vara ett hinder för vissa män och störa deras dagliga liv. Även om det finns sätt att minska överaktiv sexlusten , kan de få oavsiktliga konsekvenser

Du behöver :
Clearblue Easy digitala graviditetstest eller Clearblue enkel + /- resultat graviditetstest med färgförändring spets

Sexuella Addiciton

En överaktiv libido kan vara ett tecken på ett mycket större problem , såsom sexmissbruk , som kan utvecklas när som helst under en individs liv . Tvånget för sex kan överrösta denna person och tävla med sin normalt sexliv , enligt sexualcontrol. com författaren Joe Zychik . Det kan också leda en person till kronisk onani , pornografi , bordeller och frågor .

Zychik skriver att det första steget är att acceptera att du har problem . När du har godkänt det, kan du övervinna ditt missbruk . De tre saker en man måste övervinna sexberoende är : fri vilja , kunskap och hårt arbete . Gå till en kurator eller terapeut kommer att ge dig kunskap . De andra två är upp till dig.

Zychik varnar för att det kommer att bli upp-och nedgångar . När det gäller nedskrivningar , inte slå upp dig över dem . Lär av dina misstag , skriver Zychik . Dessutom rekommenderar han att du inte ger till hopplöshet . Som med alla typer av beroende problem , rekommenderas det att du söker professionell hjälp.
( referens 2 )

medicinska alternativ

För dem som inte är missbrukare , men har fortfarande en sexualdrift fastnat i hög växel , det finns ett par av medicinska alternativ att överväga . Du kan ta antiandrogener , som skar din sexlust genom att blockera androgen receptorer. Androgener såsom testosteron , är hormoner avgörande för en människas sexuella hälsa . Genom att blockera receptorerna kan kroppen inte längre förmår reagera på testosteron , vilket i sin tur minskar libido . De två mest kända märken av antiandrogener är Provera och Lupron .
En mer extrem alternativ är att genomgå ett kirurgiskt ingrepp kallas orkidektomi , där en eller båda testiklarna tas bort . Men varnar sexuella rådgivare Donald Zimmer att medan båda alternativen minska libido , kunde de skada en man med en sund och normal sexlust . Minskad sexlust kan orsaka problem med relationer .
Zimmer skriver att en minskad lust kommer " alltid engagera och påverka två medlemmar av ett partnerskap i enlighet därmed. " Han rekommenderar att båda parter diskutera sina alternativ innan någon åtgärd vidtas . Dessutom är det alltid bäst att rådfråga en läkare innan man börjar på någon behandling.

Previous:nothing Next:vad som väntar när man slutar ta p-piller

Relaterade artiklar


 • Vad gör feromoner luktar ?
 • Vilka är de behandlingar för lågt spermieantal ?
 • avslappningsteknik för att öka sexlusten för kvinnor
 • om Ägglossningstest
 • pubertet och tillväxt
 • biverkningar av småbåtshamnen spole
 • Hur fungerar det reproduktiva systemet att fungera ?
 • balziva biverkningar
 • Kan man bli gravid med pre - cum ?
 • Hur många gånger kan du ta plan B ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com