surrogat förfaranden

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-12

inledande forskning

Surrogacy är ett arrangemang som gör att en infertila par att bli föräldrar genom avtal med en kvinna att bli impregnerad med och föda sitt barn . Det är viktigt att notera att surrogatmoderskap processen är en individ och juridiskt , och kan variera baserat på preferenser och avtal mellan paret och surrogat . Även om det är möjligt för ett par intresserade av surrogatmoderskap att göra det ensam , går processen oftast mycket smidigare när genomgått med hjälp av ett surrogat föräldraskap byrå . Ett par som är intresserade av att använda ett surrogat kommer att ha ett samråd och träffa inhyrd personal . Paret kommer också att uppmanas att träffa en psykolog och en advokat . Syftet med dessa möten är att utbilda par på surrogat processen och ge dem möjlighet att fatta ett välgrundat beslut om sin önskan att använda ett surrogat . Frågor av betydelse för surrogatmoderskap som diskuteras med paret består ofta av hur man väljer ett surrogat , hur mycket kontakt att förvänta sig att ha med surrogat , juridiska och finansiella problem som kan uppstå , medicinska aspekter av surrogat förfarandet och tips på att förklara surrogatföräldraskap till barn .

Surrogate Val

Om ett par bestämmer sig för att gå vidare med surrogatmödrar de är redo att hitta potentiella surrogat . När du går genom en agentur paret införs endast till potentiella ställföreträdare som genomgått medicinsk och psykologisk utvärderingar . Möten sker i närvaro av en byrå rådgivare som gör att paret och potentiella surrogat att interagera med varandra . När paret och ett surrogat bestämmer de en match och alla parter är överens om villkoren för surrogatmoderskap är lagliga kontrakt genomförs och en fond inrättas för att täcka graviditet kostnader .

Impregnering

När pappersarbetet är gjort är det dags att impregnera surrogat . Detta kan göras på flera olika sätt beroende på önskemål och frågor fertilitet av de inblandade parterna . Ett alternativ är att skörda faderns spermier och moderns ägg . Dessa kombineras i ett labb och de resulterande embryona placeras i surrogat . Ett annat alternativ är att ha en donator ägg befruktas med faderns spermier och sedan har embryot implanteras i surrogat . Det sista alternativet är att ha surrogat inseminerats artificiellt med faderns spermier .

graviditet och förlossning

surrogat och paret hålla kontakten under hela graviditeten. Telefonsamtal och personliga besök är planerade utifrån de tidigare överenskomna på villkor . Par kan räkna med att vara närvarande på flera av surrogat s läkarbesök samt för barnets födelse . Även om surrogat byrå hjälper till med mycket av surrogatmoderskap processen , är parets advokat normalt ansvarar för att se föräldrars rättigheter är ordentligt etablerad och hjälpa paret få barnets födelseattest och andra dokument.

Previous:nothing Next:vasektomi tekniker

Relaterade artiklar


 • vad är dåligt om preventivmedel ?
 • Enzyte manlig förbättring fakta
 • Hur lång tid tar det för spermierna att befrukta ett ägg ?
 • Vad är funktionen av klitoris ?
 • hur man kan kontrollera för spermiernas rörlighet
 • humant papillomvirus behandling
 • artificiell insemination faq
 • preventivmedel råd
 • hur man gör spermier snabbare
 • hur man kan minska riskerna att överföra herpes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com