växtbaserade libido medel för kvinnor

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-17
Minskad sexuell lust kan drabba kvinnor i alla åldrar . Vissa upplever en låg sexlust alla sina liv , medan andra tycker att det händer i medelåldern . Yttre faktorer för förlorad lust inkluderar tristess , trauma , depression och användning av läkemedel såsom antidepressiva, lugnande och vissa mediciner som används för att behandla högt blodtryck . Hormonella förändringar är också en faktor , som lägre nivåer av testosteron . Många växtbaserade behandlingar med en lång historia av traditionell användning i olika kulturer syftar särskilt att hjälpa kvinnor .

Herbal Behandlingar

växtbaserade behandlingar för minskad sexlust försök att höja testosteronnivåerna . Det tar flera veckor av konsekvent användning för att uppnå denna effekt och vanligtvis varar i flera månader. När du känner din sexlust har restaurerats , är det bäst att sluta använda kosttillskott och vänta på att hormonnivåerna sjunka igen så att du kan starta programmet igen. Om du känner att du börjar tappa lust igen , detta är en markör för att nivåerna har sjunkit och att du kan starta regimen över .

Följande örter alla öka testosteronnivåerna hos kvinnor . Ta 3. 000 till 4. 000 milligram tall pollen dagligen . Blanda inte ihop detta med bipollen . Siberian ginseng balanserar även dopamin produktionen i hjärnan , vilket kan minska ångest , stress , depression och andra psykiska och känslomässiga faktorer som stör sexuell lust . Ta tinktur enligt anvisningar på produktens etikett . Brännässla root också håller testosteron i dess aktiva form . Ta 1. 000 milligram tre gånger dagligen.

Följande örter är bra för att stimulera sexuell lust och hjälpa få avkoppling . Kava är en mild relaxerande och kan bidra till att kasta hämningar . Ta 120 milligram dagligen . Passionsblomma te och stjärnanis te är både bra för att stimulera sexlusten och är särskilt användbara om depression är närvarande . Förbered med en tepåse och en kopp vatten . Drick upp till tre gånger dagligen . Sarsaparilla , Yohimbe och Damiana är välkända traditionella afrodisiaka . Tinktur form som är bäst för alla tre och du bör ta enligt anvisningar på produktens etikett .

En studie publicerad i en 2001 års utgåva av Journal of Sex and Marital Therapy fann att komplettera ArginMax ökad libido hos kvinnor . Detta tillägg är en kombination av aminosyran arginin , gingko , ginseng och Damiana .

Om du använder Yohimbe , se till att ta tinktur form och inte tabletter . De har ofta innehåller inte en ren form av örten . Denna ört kan interagera med läkemedel såsom MAO -hämmare , vikt hjälpmedel förlust och nasala avsvällande medel . Ta som instruerade och tala med en läkare innan du använder detta tillägg .

Andra naturliga kosttillskott

C-vitamin ökar blodflödet till alla delar av kroppen, inklusive könsorganen . Ta från 250 till 500 milligram två gånger om dagen . Vitaminerna E , B6 och zink är livsviktiga för hormonproduktion. Ta 400 IE , 50 till 100 milligram och 30 milligram dagligen respektive . DHEA , hittade ett hormon i binjurarna minskar när kvinnan åldras. Komplettera med 50 mg dagligen kan bidra till att återställa detta hormon .

Previous:nothing Next:Vilka är biverkningar av preventivmedel shot Depo - Provera ?

Relaterade artiklar


 • steg-för - steg i mänsklig reproduktion
 • Yohimbe HCl faror
 • vardenafil jämfört med sildenafil
 • p-piller med höga nivåer av östrogen
 • papillomvirus infektion information
 • livsmedel som bekämpa erektil dysfunktion
 • IUD typer
 • preventivmedel alternativ
 • den Billings metod för familjeplanering
 • användning av Depo Provera
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com