vasektomi tekniker

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-12
En vasektomi är en form av permanent manliga preventivmedel som har en nästan 100 procent effektiva skattesatsen för graviditet förebyggande. Ursprungligen innebar förfarandet att patienten får ett snitt i pungen med hjälp av en skalpell , men med åren andra tekniker har utvecklats . Förfarandet tid för alla de tekniker som är cirka 20 minuter , och det kan utföras i en läkarmottagning . Vasektomi anses säkert och kommer inte att påverka en människas förmåga eller njutning under samlag . En lokalbedövning används för alla vasektomi tekniker för att ge tröst till patienten

Så fungerar det

Efter vasektomi förfarandet är spermierna inte kan resa genom sädesledaren rören att tillsammans med sperma som frigörs under utlösning . Vasectomies inte omedelbart effektiva , dock , och det är oftast en väntetid på sex till åtta veckor innan en vasektomi anses lyckat . Tills en uppföljande möte med en läkare bestämmer genom ett spermaprov undersökning att förfarandet är klar är en annan form av preventivmedel för att förhindra graviditet krävs vid samlag .

Traditionell Vasektomi

Den traditionella metoden innebär att läkaren med skalpell för att göra ett snitt på pungen . Båda sädesledarna sedan lyfts genom snittet , klippa , bunden och bränt . De återinförs i pungen och suturer används för att stänga såret öppningen.

No- Skalpell Vasektomi

En ingen skalpell vasektomi inte kräver en skalpell för att göra ett snitt . Istället är en liten punktering gjorde i pungen . Båda sädesledarna sedan lyfts genom öppningen , klippa bunden , bränt och in igen i pungen . Den lilla öppningen läka på egen hand utan att behöva suturer . Under de senaste decennierna har över 15 miljoner ingen skalpell vasectomies utförts över hela världen , enligt vasectomy. com .

Vasclip Vasektomi

Vasclip tekniken innebär användning av klipp för att stänga sädesledaren och stoppa flödet av spermier utan att skära eller etsande de små rören . Den lilla klipp , om storleken på ett suddgummi huvud , stanna permanent i pungen när förfarandet avslutas .

Kostnad och statistik

Traditionella och ingen skalpell vasectomies sträcker sig från $ 400 till $ 1,200. Vasectomies använder Vasclip tekniken brukar kosta en extra $ 400 till $ 500 . Många sjukförsäkring planer skall täcka vasectomies .
Cirka 500. 000 till 600. 000 män i Amerika väljer att ha en vasektomi varje år för sin preventivmedel , beroende på vasectomy. com .

Previous:nothing Next:Hur förlorar du i vikt med PCOS ?

Relaterade artiklar


 • fakta om preventivmedel för tonåringar
 • alternativa sätt att bli gravid
 • hur ta hand om min prostata
 • örter som motverkar preventivmedel
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med järn
 • hur man kan återställa libido hos män
 • hur man kan stoppa minipiller
 • vad är Liquid Silk ?
 • HPV -virus infektioner
 • hur man läser en spermie - count test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com