acai för viktminskning i klimakteriet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-06
Klimakteriet är en naturlig företeelse upplevs av kvinnor i åldern 45 till 55 . Denna period signaler om att en kvinna inte längre kan föreställa på grund av nedgången i produktionen av kvinnliga könshormoner , som även kan få andra fysiska och emotionella problem . Hormonella förändringar hos kvinnor i klimakteriet orsaka humörsvängningar, nattliga svettningar, sömnlöshet , huvudvärk , oregelbunden mens och viktökning . Vissa kvinnor använder acai bär för att hålla bort onödiga pounds

Vad är Acai ?

Acai Berry är de små , runda , svart- lila frukten av acai palm . Det är nu marknadsförs som ett kosttillskott och produceras som en juice blandning , tablett , smoothie , instant dryck pulver och som en frukt . Extrakt av frukten är kända för att vara rik på antioxidanter som skyddar kroppen från giftiga kemikalier , stärka immunförsvaret och ökar energi och uthållighet.

Denna frukt har rapporterats vara en bra källa till ett antal vitaminer inklusive vitaminer B, C , D och E samt mineraler betakaroten , folat , kalcium , karoten , kalium, magnesium, Selen , koppar , jod och zink . Acai Berry , när de konsumeras på regelbunden basis, kan undanröja trötthet och ge dig den energi du behöver för resten av dagen . Dess aminosyror slappnar av musklerna medan Vitamin B innehållet reglerar neurotransmittorn att få sova därför att främja en mer vilsam sömn . Dessutom hjälper den höga halten av kalcium minska risken för ben problem bland äldre kvinnor .

Acai och viktminskning

För kvinnor som genomgår klimakteriet , är naturliga metoder för att förlora vikt rekommenderas . Acai Berry anses av vissa vara de mest effektiva näring plan för äldre kvinnor . Denna frukt innehåller övergripande närings-och hälsomässiga fördelar och hjälpmedel i att hålla passform .

Acai Berry dämpar aptiten . Frukten har lågt glykemiskt index som förbättrar glukos-och lipidnivåer , därför stävja aptit .

Acai Berry toner musklerna . Det är rikt med aminosyror som är nödvändiga för toning musklerna . De aminosyror tillsammans med fettsyrorna i kroppen arbeta tillsammans för att bygga muskler som kan hjälpa bränna kalorier och så småningom få dig att gå ner i vikt .

Acai Berry underlättar matsmältningen och ökar ämnesomsättningen. Det är en bra källa till fiber för kvinnor som har problem med matsmältningen . Det uppmuntrar ämnesomsättningen och stimulerar fettförbränning. Acai Berry anses effektiv i viktminskning eftersom det underlättar kolon rensningen , därför skyndar toxin och avfall utsöndring .

Previous:nothing Next:som säljer idag svamp ?

Relaterade artiklar


 • vad är en libido ?
 • Så för att lindra effekterna Depo Provera sida
 • preventivmedel information
 • testosteron hormonbehandling
 • std behandling
 • abortpillret komplikationer
 • hur man kan öka testostrone naturligt
 • hjälp för manliga erektion dysfunktion
 • Hur förlorar du i vikt med PCOS ?
 • fakta om preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com