hälsa rättsmedel för låg libido

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-12
En brist på sexlust kan bero på många saker . Hos vissa personer kan en låg libido bero på en underliggande sjukdom , eller kan manifesteras som ett resultat av stress eller problem med din partner . Faktorer som åldrande , hormonella förändringar, överanvändning av droger och alkohol eller en bieffekt av medicinering kan alla skyldiga . Det finns ingen quick fix , det finns effektiva rättsmedel tillgängliga för personer med sänkt libido

Livsstil

I vissa fall kan enkla livsstilsförändringar bidrar till att öka din sexlust . När vi utövar , släpper hjärnan föreningar , endorfiner, vilket i sin tur bidra till att stimulera sexuell lust . När endorfiner frigörs , skär de ner på kortisol , som också är känd som stresshormon. Enligt Dr Jonathan V. Wright ( WrightNewsletter. com ) , ökar motion också produktionen av hormonet testosteron som hjälper stärka libido i både män och kvinnor . Det bästa utbud av träning för att öka din sexlust är aerob aktivitet . Dessutom minskar motion stress , höjer stämningen och hjälper till med att förbättra din självbild . Mår bättre om vem du är är ett enkelt och effektivt sätt att öka din sexlust .

kvinnor inte

Trots medicinering krävs alltid för kvinnor med låg sexualdrift , kan det hjälpa i vissa situationer. Om din låg libido är orsakad av ett annat läkemedel eller en underliggande sjukdom , ändra dina recept eller behandla orsaken kan vara allt som behövs .

En del kvinnor använder östrogenbehandling för att öka libido . Presentera östrogen-vare sig det är via plåster , piller eller gel-bidrar till att förbättra hjärnans funktion som stimulerar sexuell upphetsning. En annan form av terapi kallas lokal östrogenbehandling, där kvinnan gäller en kräm i slidan eller skär ett stolpiller som frigör östrogen . Dessa behandlingar stimulera blodflödet till vaginan som bidrar till att öka sexuell lust .

män

som kvinnor , en sjukdom eller biverkan av medicinering kan minska libido . Men vissa män förlorar libido om de upplever låga nivåer av testosteron . Hormonbehandling kan vara lika effektiv för män . Testosteronbehandling kan komma i form av injektioner , eller en lapp eller gel du gnuggar in i huden . I de flesta situationer , kan användningen av testosteronbehandling hjälpa en man känner sig yngre och höja sin sexlust . Enligt Mayo Clinic , har testosteronbehandling några oönskade biverkningar såsom håravfall , sömnapné och kan förvärra prostatan .

Previous:nothing Next:allergiska reaktioner mot p-piller





Relaterade artiklar


 • hur man utarbetar efter hysterosalpingogram
 • hur man kan minska en mans libido
 • hur man skyddar en partner från herpes
 • vad som väntar när man slutar ta p-piller
 • kan du vara gravid 2 veckor innan mensen ?
 • hur man kan öka testosteronnivån hos män över 60
 • blöder normalt efter att på morgonen efter-piller ?
 • vad som väntar när man stannar preventivmedel
 • hur man läser en spermie - count test
 • alternativ till vasektomi återföringar




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com