hemlagad manlig förbättring

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-09
Natural Male Enhancement har några av de största hype kring . Förbättring produkter löfte större storlek och uthållighet , men hur många av dessa påståenden är sanna kan ifrågasättas. Många av ingredienserna i den köpta rättsmedel har biverkningar eller har någon övertygande forskning bakom dem . Det finns naturliga och hemmagjorda metoder för att försöka få resultat samt som kräver inga droger eller kosttillskott. När man försöker någon penis utvidgningen övningar , vara medveten om att det finns risker också , och att det är klokt att söka din läkare innan du försöker något .

Förtroende

Se till att du inte är UNDERVÄRDERING dig själv i onödan . Många män tror att de är mindre än de egentligen är . Den genomsnittliga penis storlek är fyra till sex inches i längd.

Jelqing

Sitt på kanten av en stol eller stå för att utföra detta arbete . Du kommer att behöva någon typ av glidmedel --- Applicera generöst till penis och händerna . Använd tummen och pekfingret att greppa vid basen på penis och sedan glida ner till spetsen , också dra din penis nedåt . Först en hand , sedan den andra och upprepa . Nyckeln till detta arbete är inte att utropa , men försök att hålla dig vid partiell erektion . Gör detta i 20 till 30 minuter. Om du känner suget , sakta ned eller pausa tills du inte längre känner behov . Den punkt i detta arbete sägs vara lärande återhållsamhet och ökar blodflödet

PC Övningar /Kegels

Prova Kegel övningar-. även känd som PC övningar-att stärka din penis . Dessa är också tänkt att förbättra erektioner . Medan Kegels är allmänt känt att de flesta kvinnor får många män vet inte de kan också göra liknande övningar . Dessa övningar flex den pubbocoxygennus (PC ) muskel . Du hittar den här , stoppa flödet av urin när du kissa . När du har räknat ut vilken muskel det är , spänd denna muskel allt från 20 till 100 gånger per dag varje dag .

Stretching

Stretch penis för att uppnå extra längd . Dra slapp penis försiktigt i alla riktningar . Som med alla metoder , se till att be din läkare om detta en första eftersom det kan resultera i ligament skada .

Viktminskning

Gå ner i vikt och få längd och sannolikt några uthållighet också. Om du har vikt att förlora , släppa en del av det är kanske det enda säkra sättet att garantera penis förbättring och utvidgning . Om du är överviktig , kommer det troligtvis ett fettlager runt basen av din penis , effektivt förkorta dess längd . Det är också troligt att i förhållande till resten av kroppen ser din penis mindre, vilket kan påverka hur du känner dig själv .

varningar

Samtidigt som alla dessa metoder kan vara värt ett försök om du verkligen tror att du behöver förbättring eller utvidgning , se till att rådgöra med din läkare först .

Var medveten om att om du inte är villig att gå den kirurgiska rutten , kan alla metoder av manliga förbättringen inte ger något resultat alls .

Previous:nothing Next:effekter av manliga till kvinnliga hormoner

Relaterade artiklar


 • rensar genitala vårtor
 • tri - cyclen vs Yasmin
 • vad p-piller hjälpa symptom på PCOS ?
 • hur man kan öka spermiernas rörlighet
 • alternativ växtbaserade läkemedel för erektil dysfunktion
 • biverkningar av att ha ett bilateralt äggledaroperation
 • preventivmedel fakta
 • övningar som bidrar till testosteron
 • biverkningar av orto - CEPT
 • hur man ska behandla HPV hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com