hemlagad manliga medel

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-17
För många män kan sexuell brister vara besvärande . Lyckligtvis finns det många hemmagjorda manliga förbättring lösningar som kan främja sexuell hälsa i avskildhet i ett hem och utan de höga kostnaderna för penis utvidgningen kirurgi . Dessa lösningar är motion , förlängare , och örtmediciner

Du behöver : .
Glidmedel

Övningar

Det enklaste och kanske billigaste lösningen är att utföra manliga förbättring övningar . Även om dessa övningar kan hittas på nätet , är det tillrådligt att titta på en instruktionsvideo innan du utför dem . En populär övningen heter jelquing , där penis är " mjölkas " långsamt flera gånger för att öka längden . Smörjmedel eller olja rekommenderas för denna övning . En annan metod är ballongflygning där en man avsiktligt når den punkt där klimax flera gånger men inte utlösning . Detta är kända för att öka uthållighet och kan göras ensam eller med en partner . Slutligen kan lätta vikter användas på penis för att sträcka och förbättra längd och omkrets. Det är alltid rekommenderas att söka professionell medicinsk rådgivning innan något manliga förbättring motion .

Extenders

För att öka penis längd , kan en Extender -enhet användas hemma . Utdrygningsmedel finns i olika former och storlekar, men den allmänna teorin om effektivitet är att genom att tvinga små nivåer av stress för kroppen av penis , är hudceller tvingas att ständigt förnya för att producera ökade penis längd och omkrets . Innan du köper en enhet , är det viktigt att se till att den medicinskt har godkänts och säker att använda. De flesta enheter bör komma med en garanti och vara lätta att använda . Om någon smärtan känns vid användning av en förlängare, är det tillrådligt att sluta använda det . De flesta produkter har online recensioner från användare som kan vittna om effektiviteten i varje enhet . Om effektiva , kan utdrygningsmedel ge resultat på kort tid .

Tillägg

Ört är också ett alternativ för hemmagjord manliga förbättring . De flesta tillägg kommer i form av piller som kan tas med mat och vatten . Dessa tillägg syftar till att öka uthållighet och libido hos män genom att öka såväl kvantitet och kvalitet av blodflödet till penis . Resultaten är allmänt sett inte sett över en natt , men kombinerar övningar med ett tillägg kan medföra ökad längd och uthållighet över längre tidsperioder . Det är dock viktigt att notera att när ett särskilt tillägg inte längre tas , stannar den måluppfyllelse oftast omedelbart . Det är alltid rekommenderas att söka professionell medicinsk rådgivning innan du tar något manliga förbättring tillägg .

Previous:nothing Next:vad är en stål libido ?

Relaterade artiklar


 • Vad är Kegel bollar ?
 • stadier av manliga könshår
 • hur man inte passera HPV
 • skäl ett p-piller skulle inte fungera
 • hur man kan bli av klamydia symtom
 • Hur lång tid spermier i livmodern ?
 • Hur säkra är vibrerande ringar ?
 • preventivmedel uttagsmetod
 • Vad gör jag om min läkare säger att jag har HPV
 • effekterna av befruktningen genom artificiell insemination
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com