hur du aktiverar manliga testosteron

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-05
Hypogonadism , eller låga nivåer av serum testosteron hos män , kan ha många effekter på känslomässiga och fysiska välbefinnande . Huvudsakligen kan man spela förödelse på en mans sexlust och prestation , vilket minskar hans förmåga att få och behålla erektion, för att inte nämna hans förmåga att pappa barn . Dessutom har det ofta en negativ effekt på fett , muskulatur och bentäthet . Lyckligtvis finns det flera olika behandlingar , med eller utan användning av receptbelagda läkemedel , som är användbara i aktiverande serumtestosteron tillbaka till funktionella nivåer .

Du behöver :
Komplett serumtestosteron assay

hypogonadism och hur det kan avhjälpas


1
hitta orsaken. . Hypogonadism kan ha antingen en primär eller central orsak . Med primära , är det tänkt att det finns brister i testiklarna ( den körtel som producerar testosteron) . Av centrala , är de problem som orsakas av bland annat en eventuell autoimmun sjukdom ( hiv /aids ) , infektion , lever /njursjukdom eller ibland användning av strålning och cellgifter . När orsaken upptäcks , kan en möjlig lösning för den obalans hittas .
2 .
Ta en tillskott av testosteron . Tillägget ordineras vanligtvis för att öka testosteronnivån . Detta kan ges i form av ett plåster , injektion , testikelcancer gel eller under tandköttet. I vissa fall har det varit succé med förskrivning av klomifencitrat ( Clomid ) , som ofta används för att reglera en kvinnas ovulatoriska cykler . Detta är en ganska ny behandling och för närvarande har det inte blivit godkänd fullt av FDA .
3 .
bygga muskelmassa. Om en man inte vill ta receptbelagda mediciner eller hormonsupplement , det finns andra fungerande lösningar . Bygga muskler via en stor muskel styrketräning protokoll är ofta användbart för att höja serumtestosteronnivåerna , liksom en kost låg i kolhydrater . Helst är det bäst att konsumera en kost högre i protein än kolhydrater . Om en styrketräning regim antas , föreslås det också att på ett korrekt vila musklerna efteråt . Brist på tillräcklig vila har varit kända för att sänka serumtestosteronnivåerna med upp till 40 procent .

tips och varningar


 • I vissa fall har användningen av testosteron tillskott orsakade en lätt stegring i prostata maligniteter . Därför bör tillskott utnyttjas , föreslås det att mannen regelbundet genomgå årliga prostata undersökningar . Vidare har vissa studier visat att testosteron-öka mediciner har orsakat förhöjt blodtryck hos vissa män , så väl som möjligt njurskador .


 • Previous:nothing Next:hur man kan minska libido

  Relaterade artiklar


 • Orsaker och riskfaktorer av impotens
 • Vad kan stoppa din mens ?
 • alternativa behandlingar för erektil dysfunktion
 • Yasmin vs Yaz preventivmedel
 • sätt att styra erektioner
 • hjälp att bli gravid
 • vitaminer för impotens
 • Definitionen av äggledarna
 • botemedel för latex kondom allergier
 • när är det lättaste tid att bli gravid ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com