hur man använder hälso-och sjukvårdskostnaderna för omvänd vasektomi

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-24
Skillnad från de flesta planer sjukförsäkring , möjliggör en hälso-och sjukvårdskostnaderna Account (HSA ) typiskt för elektiv kirurgi som en vasektomi återföring operation . Skönheten i en HSA är att det tillåter dig att kassaflödet en större elektiv operation över tid , men betalar läkare fullt ut för sina tjänster rätt vid tiden för förfarandet . Och med lite planering , kreativitet och en miniräknare kan du kassaflöde förfarandet i en takt som är bekvämt för din plånbok

Riskhantering hälsoinsatser konto


1 .
Bestäm , om möjligt , att få operationen innan din HSA förnyar . Också planerar att ha själva proceduren utförs mot början av dina utgifter konto räkenskapsår . Detta ger dig full nytta av kontot .
2 .
Bestäm vilken kirurg utför vasektomi återföring för dig . Om du kan , är det ofta en god idé att ha det förfarande gjort av samma kirurg som gav er vasektomi i första hand , eftersom han redan känner till den exakta metod han använde för den första operationen. Fråga kirurgen vad den totala kostnaden för förfarandet kommer att bli , och även be om hans kontor erbjuder flexibla betalningsplaner. De flesta urologi metoder gör .
3 .
Gör din beräkningar . Det sätt HSAs arbete är att du får bestämma innan det nya räkenskapsåret hur mycket du vill bidra till din HSA under följande år . Då din arbetsgivare tar den siffran och dividerar det med 12 , komma upp med din månatliga betalning ( som vanligtvis är helt enkelt dras från din lön ) . Om vasektomi återföring kommer att kosta $ 6000 och det är vad du berättar för din arbetsgivare att du vill ha på kontot , då du kommer att behöva bidra $ 500 till kontot varje månad .

En av skönheten i en HSA är att du inte behöver vänta tills hela beloppet är i ditt konto för att spendera det. Så länge du har samtyckt till att hela beloppet , det är tillgängliga för dig direkt efter räkenskapsåret börjar .
4 .
Granska ditt kassaflöde kapacitet . Låt oss säga att du bara kan bekvämt råd att bidra $ 400 per månad , men ändå vill operationen . Fyra hundra dollar i månaden under ett år kommer till $ 4800, som fortfarande är $ 1. 200 kort av kostnaden för åtgärden . Om du har $ 1. 200 kvar i årets HSA , fråga din urolog om han kommer att acceptera betalning i förväg . Om inte, fråga om han kommer att acceptera ett schablonbelopp på $ 4. 800 vid tidpunkten för förfarandet , och sedan en uppskjuten schablonbelopp på de återstående 1. 200 $ när din HSA förnyar det följande året.

Tips och varningar


 • tänka kreativt . En del läkare kommer att sänka kostnaderna för åtgärden om du accepterar att ha det på sitt kontor i stället för på sjukhus .
 • Läs din HSAs villkor noggrant . Inte alla HSA möjliggör vasektomi återföring operationer .


 • Previous:nothing Next:testosteron libido behandling

  Relaterade artiklar


 • Kegel motion riktlinjer för män
 • biverkningar av paragard
 • livsmedel att öka din sexlust
 • Hur är genitala vårtor sprids ?
 • örter för att öka testosteron
 • billig testosteronbehandling
 • vad en kille bör veta om kondomer
 • vad ska du göra om en spiral kommer ut ?
 • Vilken funktion spermier ?
 • fertilitet blandning biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com