hur man bli gravid efter att ha en äggledaroperation

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-02
Det finns många olika former av preventivmedel . Tillfälliga former av preventivmedel såsom kondomer och p-piller är utformade för att hjälpa dig att undvika graviditet på kort sikt . Mer permanenta former av preventivmedel är ofta utformade för att hjälpa dig att undvika graviditet helt och hållet. En äggledaroperation är en sådan typ av preventivmedel . När du har en äggledaroperation , kanske du bestämmer att du vill ha ett barn eller fler barn. Lyckligtvis finns det många alternativ att hjälpa dig att nå detta mål

Du behöver : .
kit ägglossning förutsägelse .


1 .
opereras . Under en Tubal-ligatur förfarande är kvinnans äggledare avskurna , vilket gör det omöjligt för ett ägg att resa till hennes livmoder och bli befruktade . Vissa äggledaroperation förfaranden inbegriper brännande i äggledarna . Andra äggledaroperation förfaranden inbegriper kapa rören . Den senare formen av äggledaroperation kan vändas genom att genomgå en Tubal återföring operation . Tubal återföring operation syftar till att återansluta äggledarna till kvinnans äggstockar och därmed låta äggen att återigen få befruktade . Äggledaroperation operation utförs under anestesi med mikroskopiska instrument utformade för att minimera återhämtningstid. Patient svarsfrekvenser från äggledaroperation operation beror på patientens ålder och andra faktorer som om hon har en annan befintlig sjukdom som endometrios , som kan hämma funktion i äggledarna . Kirurgi kan behandlas under din sjukförsäkring och kan göra det möjligt för dig att föreställa sig naturligt .
2 .
ha sex. Tubal återföring kan ta tid att arbeta . Du kanske inte vet resultaten i månader . Under tiden ska du ha sex när du har ägglossning. Kontrollera om ägglossning med en ägglossning förutsägelse kit . Använd en när du har slutat din tid . När linjen på testet mörknar , bör du ha sex den dagen .
3 .
Använd IVF . Initialerna IVF står för in vitro- fertilisering . Under IVF förfarandet är en kvinna ges läkemedel för att stimulera äggstockarna att producera fler ägg . När äggen mognar de skördas under narkos , gödslas med spermier i laboratoriet och sedan infogat tillbaka i hennes kropp . En IVF förfarande kringgår äggledarna och kan göra operation onödig . IVF kan vara lättare på en kvinnas kropp , men får inte vara täckt under hennes sjukförsäkring och kan öka hennes risk för flerbörd .
4 .
Använd en äggdonator . Som kvinna åldrar , kan hennes ägg kvalitet nedgång . Om du är äldre än 35 år och har inte blivit gravid ett år efter att ha en Tubal återföring , kan du få problem med ägg kvalitet . Boka tid med en reproduktiv endokrinolog ( fertilitet läkare ) att ha dina hormonnivåer testas . Om de är för höga , kan du redan på gränsen till klimakteriet , även om du verkar vara ägglossning . I så fall kan du bli gravid med en äggdonator . Ägg- donation process kräver någon att genomgå IVF med dig . Hennes ägg skördas , gödslas med din partners spermier och sedan lägga tillbaka i kroppen . Du kan bli gravida som följd .


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa orto Tri- cyclen lo

Relaterade artiklar


 • metoder för att säkerställa att skyldigheterna Tubal
 • vad är preventivmedel under huden ?
 • biverkningar av masturabtion
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin D
 • hur man identifierar genital herpes
 • familjeplanering och STD kliniker
 • delar av reproduktionssystemet
 • medicin för impotens
 • vad som väntar på den första reproduktionsendokrinologi utnämning
 • Vilka är effekterna av testosteron på en manlig ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com