hur man hittar någon som praktiserar metoder fertilitet medvetenhet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-26
Att hitta en person som praktiserar fertilitet medvetenhet kan vara lite utmanande , med tanke på att mycket av västerländsk medicin bygger på medicinering för att uppnå graviditet . Många väljer att fullfölja graviditeten utan användning av droger , känsla av att detta är en oändligt hälsosammare val . Att hitta dessa personer , men som stödjer ett rent holistiskt tillvägagångssätt för att uppnå graviditet kan vara lite skrämmande . Men stödjande organisationer och specialister finns där ute, och många kvinnor är framgångsrika i att bli gravid på detta sätt .

Du behöver :
Komplett reproduktiva systemet ( minst en äggstock , livmoder och minst en oblockerat äggledaren )
. Basala temperatur termometer .
Ägglossning prediktorn kit .
Ägglossningskalkylator.
Ägglossning eller fertilitet kalendern .
Transport .


1 .
Fertilitet medvetenhet metoder använder huvudsakligen naturliga metoder för att uppnå utformning, i motsats till en mer farmakologisk strategi . Ofta kallas ägglossningen metoden , den Sympto-termiska metoden eller Billings metod , dessa är beroende av främst fysiska medel för att uppnå en graviditet , i motsats till mer invasiva metoder . Grupper eller organisationer som praxis och stödja denna metod är mest sannolikt att hittas genom och sjukvården hälsovårdscentraler , vissa lokala kyrkor , kliniker akupunktur och vissa centra graviditet i ditt område .
2 .
One primära naturlig befruktning metod är ägglossning metod . Ofta kallas livmoderhalsen metod , men anser att en kvinna är sannolikt rätt på ägglossningen när hennes livmoderhalsen är tydlig , stretchig och om konsekvensen av äggvita . Det är viktigt att en kvinna ska utnyttja detta läge , att hon noga bekväm att röra hennes könsorgan , eftersom detta kommer att bli nödvändigt att kontrollera samstämmigheten i hennes livmoderhalssekret .

En webbplats som sannolikt kommer att vara till hjälp att hitta specialister i denna metod är www. ovulationmethod. org/
3 .
annan naturlig bördighet metod är Billings ägglossning Metod . Grundades i Australien för över femtio år sedan , lär denna metod kvinnor att förutsäga deras bördigaste gånger av sin cykel av vulva och labial förändringar . Tanken bakom denna metod är att en kvinna rätt på det ställe där ägglossningen kommer att ha en mycket känslig vulva och labial region . Utöver detta , och liknande för att ägglossningen metoden , den Billings metod lär kvinnor att undersöka sina livmoderhalsen utsläpp .

En hjälpsam hemsida för att hitta en läkare inom denna metod är www. boma-usa. org .
4 .
Sympto-termiska metoden är en typ av naturliga bördighet praxis som inte kräver besök hos en specialist eller läkare , i sig . I huvudsak kommer kvinnan ut vad som kallas hennes basala kroppstemperaturen under hennes menstruationscykel. Tron är att en kvinna mest troligt chans att bli gravid är när denna temperatur. Kvinnor använder sin basala kroppstemperatur att kartlägga sina avläsningar på deras fertilitet kalendrar . Det viktigaste att komma ihåg om basala kroppstemperaturen kartläggning är att det måste göras först på morgonen, redan innan att komma ur sängen .

En stödjande webbplats för de individer som väljer att lokalisera en specialist på denna metod är www. epigee. org .

tips och varningar


 • kvinnor som försöker bli gravid naturligt skulle göra bäst att begränsa det dagliga intaget av koffein . Om de är för närvarande cigarettrökare , bör de upphöra med denna omedelbart . Vidare , om det alls är möjligt , försök att ha samlag under de tidiga morgontimmarna . Spermier är tänkt att vara den mest potenta vid denna tid .
 • Efter 40 års ålder , kvinnans naturliga bördighet tenderar att avta . Om ett år har gått och graviditet har inte uppnåtts , är det förmodligen bäst att rådgöra med en reproduktiv endokrinolog . En utmärkt plats att förlägga ett av dessa särskilda specialister www. asrm. org .


 • Previous:nothing Next:alternativ till en spiral

  Relaterade artiklar


 • Hur man blir gravid med kinesisk medicin
 • Hur man vet om ditt preventivmedel inte
 • micronor biverkningar
 • hur du ändrar preventivmedel
 • födelsekontroll kalender metod
 • Alkohol och spermie
 • skäl till varför en vasektomi misslyckas
 • hur man läser ett cellprov
 • biverkningar av klomifencitrat
 • Vilka mediciner orsaka erektil disfunction ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com