hur man kan återställa den mogna libido

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-19
En frisk sexlust är en naturlig instinkt hos människan. Tyvärr vacklar libido ibland när vi blir äldre . En sänkt libido i de gyllene åren kan bero på många saker , bland annat fysiska, känslomässiga och psykologiska frågor . Lyckligtvis är många av de saker som du kan göra för att återställa den mogna libido är enkla och roliga

Du behöver : .
Smörjmedel
Tillbehör för att stimulera din sexlust .


1 .
kontrollera dessa hormoner . Det första du bör göra när upplever en låg libido är att förstå dess orsak . Hormonell obalans kan uppstå hos äldre kvinnor som upplever symptom på klimakteriet. Äldre män kan uppleva en minskning av testosteron som de gamla . Har din läkare kontrollera dina hormonnivåer att se om det är orsaken till detta problem .
2 .
bli av med stress , inklusive fysisk stress och psykisk stress från familjeproblem , arbete , Etc. För mycket stress är ett problem för den mogna libido . Stress gör binjurarna arbeta övertid , vilket hindrar kroppen från att östrogen och testosteron.
3 .
äta nyttigare mat , och njuta av godis också . Att äta en hälsosam och näringsrik kost är viktigt , speciellt när vi åldras , att ladda upp hormonerna igen .
4 .
Föryngra din kropp och själ . Prova några tillbehör för att hjälpa till att skapa stämning , som parfymer , krämer , aromatiska ljus . Det är kombinationen av kroppen och sinnet som ansvarar för den mogna sexualdrift. Så unna dig saker som du vill, inklusive : tränar, kläder som smickrar dig och umgås . Låt sinnet slappna av och njuta strävanden strävar efter en bättre kropp .
5 .
Använd sexuella hjälpmedel . Äldre kvinnor kan behöva ytterligare smörjning när de åldras, att göra kön bekvämare . Och både kvinnor och män kan njuta av att experimentera med olika sexuella " leksaker ".
6 .
Bedöm din relation . Förutom fysiska frågor , kan en sviktande mogen libido reflektera frågor i er relation . Din relation med din partner är en av de viktigaste faktorer som kan göra dig mer intim eller avlägsen .
7 .
Satsa på naturliga kosttillskott som laddar upp den mogna libido . Dessa inkluderar örter som ginseng , gingko , etc. Även regelbunden konsumtion av multivitaminer , särskilt C-vitamin , kan hjälpa dig att uppnå en bättre libido .


Previous:nothing Next:Syftet med IUD som en form av preventivmedel

Relaterade artiklar


 • mest effektiva ED behandling
 • fakta om preventivmedel fel
 • könssjukdomar som orsakar livmoderhalscancer
 • preventivmedel skum information
 • rensar äggledarna
 • akut epididymit behandling
 • beskrivning av herpesviruset
 • preventivmedel teknik
 • spermier fakta
 • hur man kan öka spermiernas rörlighet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com