hur man kan bli av psykologisk erektil dysfunktion

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-13
Mayo Clinic klassificerar erektil dysfunktion (ED ) som svårigheter att uppnå eller behålla en erektion minst 25 procent av tiden . ED har flera orsaker , både fysiskt och psykiskt . Depression , stress och ångest är alla vanliga psykologiska orsaker . Psykologiska frågor kan även skapa en ond cirkel av sexuell dysfunktion-den ångest och depression orsaka ED , som sedan orsakar mer ångest och depression. Behandling av psykologiska ED kan vara svårt eftersom det gäller att ändra beteende mönster , men det är inte omöjligt .
1 .
bekräfta diagnosen. Läkare har nu insett att erektil dysfunktion är ofta det första tecknet på en mer allvarlig fysisk sjukdom . Några av dessa problem , som hjärtsjukdomar och diabetes , är livshotande . Skaffa en fysisk för att bekräfta att ED inte har en fysisk orsak .
2 .
Practice stresshantering . Stress är en viktig faktor för både depression och ångest. Prova avslappningsövningar , som djupandning eller yoga. Använd en dagbok för att hålla koll på ditt humör .
3 .
Fortsätt. Regelbunden konditionsträning faktiskt kan lindra ångest och depression, eftersom det frigör endorfiner-naturligt humör medel . Motion också förutsättningar blodkärlen och förbättrar blodflödet , vilket är avgörande för att uppnå och bibehålla en erektion .
4 .
Minska alkohol -, narkotika och cigaretter användning . Människor vänder sig ofta till alkohol och droger för att hantera stress , ångest och depression. Alkohol är faktiskt en depressiv och kan göra depression värre . Cigaretter är ett stimulerande och kan göra ångest värre . Båda droger försämrar också blodflödet , vilket kan göra det svårt att uppnå en erektion . Alkohol och droger , liksom marijuana , kan också försämra neurologisk funktion , vilket gör det svårt att behålla en erektion.
5 .
Konsultera en psykisk sjukvårdspersonal . ED kan vara pinsamt , och några män kan motstå att prata med någon om problemet . En professionell terapeut kan hjälpa dig att arbeta igenom dina frågor på ett sätt som vi blir ensamma inte kan . Om du har problem med droger och alkohol , anser rehab eller i en stödgrupp, som AA .
6 .
Tänk medicinering . Vare sig lätt eller svår , om din depression och ångest pågår , kan du överväga psykiatriska mediciner . Var dock medveten om att vissa mediciner kan göra ED värre . Tala med din läkare om dina läkemedel alternativ .


Previous:nothing Next:kan genitala akne föras ?

Relaterade artiklar


 • Vad händer om du slutar att ta preventivmedel ?
 • hur man ska behandla ett barns diarré
 • biverkningar av paragard
 • är HPV-vaccination dåligt ?
 • hur till check för hål i kondomer
 • sprintec preventivmedel fakta
 • typer av artificiella metoder för familjeplanering
 • växtbaserade behandling för erektil dysfunktion
 • historia spiral
 • kan återställa spermier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com