hur man kan bota psykiskt inducerad impotens

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-15
Som fysiska förhållanden och sjukdomar , psykologiska faktorer också kan påverka en människas förmåga att få och behålla en erektion . Lyckligtvis finns det steg en man kan vidta för att hantera och behandla allt psykologiska frågor orsakar hans erektil dysfunktion. Men är det viktigt att komma ihåg att behandling kan vara mentalt utmattande och kräver mycket tid och ansträngning på den del av lidande och hans partner för att lösa problemet

Du behöver : .
tillgång till Internet.
P-piller .

Hur Psykologiskt bota Inducerad Impotens


1 .
lokalisera källan till din psykologiskt inducerad impotens . Är du stressad, deprimerad eller arg ? Har du lider av dålig kroppsuppfattning eller prestationsångest ? Är du missnöjd med din partner eller missnöjd med ditt förhållande ? Många faktorer kan bidra till att psykiskt inducerad impotens . För att avgöra om det bästa tillvägagångssättet och behandlingsalternativ är det viktigt att avgöra exakt vad som orsakar erektil dysfunktion. Tänk på att de flesta män upplever impotens någon gång i sitt liv , och panik kan göra problemet värre . Försök att lösa dina erektionsproblem lugnt och sakligt för att lösa problemet snabbare .
2 .
Behandla underliggande psykiska störningar eller problem som depression , ångest eller stress . Depression är en allvarlig psykisk sjukdom som kan tömma din sexlust , vilket ger dig lite intresse för kön eller sexuell aktivitet . Om du tror att depression påverkar ditt sexliv , är det viktigt att prata med en psykisk hälsa specialist som kan hjälpa dig att arbeta igenom dina frågor och föreskriva anti- depressiva om det behövs . Ångest eller stress kan också vara en betydande bidragande faktor vid erektil dysfunktion . Om du är stressad eller orolig om pengar , ditt jobb eller dina relationer , ditt sexliv kan drabbas av. Deltagande i friska verksamheter som utnyttjar tre till fem gånger i veckan , äta en hälsosam , balanserad kost , få tillräckligt med sömn och deltar i aktiviteter såsom djup andning , yoga , tai-chi eller medling som kan bidra till att minska stress och omvänd impotens <. br >
3 .
Prata med din partner . Bristen på kommunikation och olösta frågor eller problem kan sänka din sexlust eller leda till prestationsångest . Din partner är där för att hjälpa och stödja dig . Låt din partner vet hur du känner och vad hon eller han kan göra för att hjälpa . Undertryckta vrede och förbittring kan bygga upp , vilket leder till psykologiskt inducerad impotens . Öppen kommunikation ger dig och din partner närmare varandra, bidrar till att minska uppkomsten av psykologiskt inducerad impotens .
4 .
Gå med i Facebook för par " terapi eller sexterapi . Om prata med din partner inte hjälper kan du behöva söka professionell hjälp. En par " terapeut eller kön terapeut kan hjälpa dig och din partner identifiera och lösa grundläggande frågor som kan leda till eller bidra till erektil dysfunktion.
5 .
Adress självkänsla och kropp -image frågor . Många gånger kan en dålig självkänsla leder till prestationsångest , känslor av värdelöshet och osäkerhet , vilket kan leda till impotens. Om du lider av dålig kroppsuppfattning , påbörja ett träningsprogram . Bortsett från att hjälpa dig att få friska , motion frigör endorfiner som kan förbättra din självkänsla och allmänna stämningen . Om du är orolig att du inte är snygg nog , smart-nog eller tillräckligt framgångsrika för din partner , låt din partner vet hur du känner dig så du kan få lugn och möjligen idéer för att förbättra självkänslan .

tips och varningar


 • för att utesluta eventuella fysiska eller medicinska orsaker till impotens är det viktigt att tala med din läkare som kan utföra vissa tester för att avgöra om du lider av någon gemensam sjukdomstillstånd som kan orsaka erektil dysfunktion . Detta är särskilt viktigt för äldre män eller ohälsosamma individer .


 • Previous:nothing Next:hur man använder en kräm med arginin

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla Mycoplasma genitalium
 • produktion av spermier
 • Hur humant papillomvirus arbete ?
 • Vilken funktion spermier ?
 • genitala vårtor symptom
 • tea tree olja botemedel & genitala vårtor
 • ägglossning som det påverkar familjeplanering
 • biverkningar av impotens
 • naturliga örter som hjälper erektionsproblem
 • klimakteriet & palpatations
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com