hur man kan förbättra kvinnliga libido

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-09
Brist på sexuell lust hos kvinnor kan orsakas av både fysiska och känslomässiga problem , inklusive blodbrist, hormonella störningar , drogmissbruk , alkohol och sjukdomar som diabetes , liksom depression, ångest , stress , relationsproblem och dåliga levnadsförhållanden . Till skillnad från män, som har nått framgång med sådana produkter som Viagra , det finns ingen enkel fix för att öka den kvinnliga libido , som ofta är kopplat till hormonella störningar som kan bero på ett antal olika och svåra områden att diagnostisera. . Vad som är känt är dock de typer av villkor och livsstilsvanor som kan bidra till en brist på sexuell lust hos kvinnor

Du behöver : .
Naturlig förbättring grädde


1 .
öka din motion . Enligt Dr Jonathan Wright , i nutrition och Healing , utöva dagligen i 10 till 30 minuter har visat sig öka sexlusten , främja produktionen av testosteron och hjälper till att balansera hormonella störningar , vilket i hög grad kan bidra till bristen på libido hos kvinnor .

2 .
ändra din kost . Rätt kost och undvika socker-ladened läsk , mat och feta carb-rik kost kommer inte bara ge dig mer energi men kommer bidra till att kasta oönskade pounds . Låga nivåer av energi kan minska sexuell aptit .
3 .
Minska toxiska överbelastning . Gifter bygga upp i kroppen som orsakar låga energinivåer , störningar huden och kan apa med hormoner och känslor av önskvärda . Cigaretter , alkohol , dålig kost , brist på motion och övervikt ökar giftiga uppbyggd och näringsbrist i kroppen . Drick mycket vatten och öka intaget av antioxidanter som grönt te .
4 .
ompröva användningen av p-piller . P-piller kontroller naturliga hormoner för att förhindra graviditet , som stör den sexuella topp kvinnor normalt upplever under ägglossningen . Det ökar också nivåerna av sexuella globulin , vilket påverkar testosteron i blodet och gör det ineffektivt . Låga nivåer av testosteron hos kvinnor är kopplade till låg libido , enligt DrDixie Mills och Marcy Holmes , NP , Certified Menopausala Behandlaren .
5 .
Undvik antidepressiva , som minskar libido som en bieffekt . Kontrollera med din läkare för alternativa terapier som inte bidrar till bristen på sexuell lust . Andra läkemedel , såsom mediciner blodtryck , opiat smärtstillande och lugnande medel kan störa upphetsning och orsaka problem att uppnå orgasm .
6 .
Sluta använda droger som marijuana , amfetamin och opiater . Marijuana har en dämpande effekt på kroppen . Opiater kan störa kvinnans förmåga till orgasm . Amfetamin är kända för att orsaka sexuell dysfunktion hos både män och kvinnor .
7 .
Har din sköldkörtel testas . Låg sköldkörtelfunktion orsakar förlust av sexuell aptit och är ofta kopplade till binjuren utbrändhet --- ett tillstånd som kan orsaka dålig produktionen av testosteron hos kvinnor .
8 .
Prova några av de kommersiellt tillgängliga naturliga förbättring krämer på marknaden för att förbättra vaginal torrhet hos kvinnor och öka upphetsning .


Previous:nothing Next:hur man inte passera HPV

Relaterade artiklar


 • om bröst tillväxt hos vuxna
 • bra preventivmedel för korrekthet
 • vad är orsakerna till stickningar i könsorgan ?
 • Vad gör du om du blir sjuk på preventivmedel ?
 • mat att göra potenta spermier
 • hur du berätta för dina föräldrar att du är på preventivmedel
 • biverkningar av merina
 • Hur lång tid tar det att gå igenom puberteten ?
 • impotens råd
 • hur är kondomer tillverkade ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com