hur man slutar ta pillren för att bli gravid

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-05
Du har bestämt det är dags att lägga till din familj . När du gör beslutet att bli gravid , är det första som du kommer att behöva göra sluta ta dina p-piller . P-piller , när det tas enligt instruktionerna , förhindrar en kvinna från ägglossning . Om du menar allvar med att bli gravida , som går ut p-piller hjälper till att säkerställa dina ansträngningar att tänka kommer att bli effektivare

Du behöver : .
kit ägglossning övervaka
Prenatal vitaminer eller multivitaminer .


1 .
Avsluta förpackningen av p-piller som du för närvarande tar . Börja inte nästa tablettkarta . Det rekommenderas inte för dig att sluta ta p-piller halvvägs genom förpackningen . Detta kommer att leda till att du upplever blödning , som är kroppens reaktion att inte ta emot hormonerna som finns i p-piller . Stoppa halva förpackningen av p-piller ska kasta bort din framtid menstruationscykeln eftersom din kropp kommer inte att veta om din mens ska komma på vanlig tid .
2 .
Vänta tills du får en riktig period efter att gå utanför p-piller . Denna regel kommer att vara andra gången som du upplever blödning som liknar en menstruationscykel. Första gången kommer troligen att blödningsdagen. Kroppen startar inte ägglossning förrän din kropp går igenom sin första menstruation . Vissa kvinnor kan få sin första riktiga period månad efter de har gått ut p-piller , men det kan ta några månader för andra kvinnor .
3 .
börja övervaka när du har ägglossning . Det är lättast att börja avgöra när du har ägglossning två till tre månader efter att du har slutat ta p-piller . Det är möjligt att avgöra när du tror att du kan vara ägglossning efter din första riktiga perioden , dock . Ägglossningen kan ske mellan dagar från 11 till 21 för dem som har en 28-till 32-dagars menscykel , enligt den amerikanska Graviditet Association . En ägglossning övervaka kit är ett av de mest effektiva sätten att ta reda på när din kropp är ägglossning .
4 .
Försök att bli gravid när du är klar. De flesta medicinska experter rekommenderar kvinnor vänta tre månader för att börja graviditeten insatser . Det är en vanlig missuppfattning att skälet är att hormonerna i p-piller har en negativ inverkan på barnet . Ingen forskning stöder denna teori . Väntar tre månader rekommenderas eftersom det tar många kvinnor här lång tid att bli gravid efter att de har slutat ta p-piller . Men glöm inte att du kan bli gravid inom den första månaden för att gå med p-piller .
5 .
göra hälsosamma livsstilsförändringar för att öka chanserna för graviditet . Äta en välbalanserad kost , motionera och ta prenatal vitaminer eller multivitaminer är några av de saker som du kan göra . Om du röker eller dricker överdrivet , det är bäst att avbryta dessa vanor . Att vara friskare kan göra det lättare för dig att bli gravid när du slutar ta p-piller .

tips och varningar


 • Tänk på att vissa sexuella positioner , t. ex. missionär , kan öka dina chanser att bli gravid .
 • Om du inte kan bli gravid inom sex månader gå ut p-piller , är det viktigt för dig och din partner att både besöka läkare för att ta reda andra potentiella orsaker till infertilitet .
 • För mycket stress om att bli gravid kan göra dina ansträngningar mindre effektiv .


 • Previous:nothing Next:hur du aktiverar manliga testosteron

  Relaterade artiklar


 • är HPV-vaccination dåligt ?
 • hur man kan stimulera libido
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin A
 • tri - legest fe biverkningar
 • När började Connecticut legalisera preventivmedel ?
 • gör ett cellprov alltid upptäcka trichomoniasis ?
 • hur förklarar man en kateter till ett barn
 • om läkemedel som kan göra en kvinna infertil
 • Kan man bli gravid under ett preventivmedel switch ?
 • Kan man bli gravid om kondomen inte går sönder?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com