jelqing tips

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-13
Penisförstoring tekniker , operationer och kosttillskott har blivit på modet , med hemsidor och e-postbedrägerier ägnas åt snabb penis förbättring . I bästa fall de flesta av dessa tekniker resulterar i försumbar vinster på gjorden och längden på penis , i värsta fall kan vissa metoder vara vanställande och med dödsfall när de används på fel sätt . Jelqing är en teknik som påstås har funnits i århundraden och använder ett träningsprogram för att orsaka en ökning av penis storlek . När den görs rätt , jelqing är säker och enkel att åstadkomma.

nybörjare

Till att börja jelqing (eller " mjölkning " penis ) , linda penis med en varm kompress i ungefär fem minuter . Komprimera bör inte vara alltför varmt , men det bör vara tillräckligt varmt för att öka blodflödet till området . Smörj in i penis och gnugga tills en partiell erektion uppnås . För bästa resultat bör du inte ha en full erektion-din penis bör vara ungefär halvvägs mellan dess slakt tillstånd och dess upprätt tillstånd .

Härnäst kommer du administrera " jelq " rörelse genom att ta tag din penis med tummen och pekfingret ( som signalering " OK " med handen ) och går mot ollonet . När den första handen slutför rörelse, börjar den andra handen vid basen och gör samma rörelse . Dessa motioner bör fortsätta för en halv timme till en timme .

förebygga skador

Eftersom jelqing kan kännas obekväm i början , många har svårigheter att fylla i rörelser. Även om det är sant att trycket måste tillämpas på penis , den jelq rörelse bör inte på något sätt känna smärtsam . Var noga med att använda massor av glidmedel , och när jelqing håller penis ganska ordentligt men inte krama .

Flytta händerna lätt längs axeln av penis, utan rycka eller dra , och se till att Övergången från den ena handen till nästa är klar så smidigt som möjligt . Försök inte att jelq i timmar åt gången eller när din penis känns öm , eftersom detta kan skada din penis

ytterligare tips

Jelqing fungerar inte på samma sätt för alla-. och vad som känns mest bekväm för dig är det viktigaste . Prova torr jelqing om du föredrar att inte använda glidmedel , så länge du inte grepp för hårt och skada huden på penis . Torr jelqing har också avsåg att stimulera vävnaden djupt i penis , eftersom du kommer att uppleva mer motstånd .

Variera hastigheten på din stroke , men ta inte mindre än tre sekunder på någon rörelse , eftersom detta kan få din penis att bli helt upprätt för snabbt . Slutligen , kom ihåg att jelqing är tänkt att fungera bäst när det görs minst fem gånger i veckan , i upp till en timme om dagen . Så länge du inte upplever någon smärta eller obehag kvardröjande , är du troligen säkert att jelq varje dag .

Previous:nothing Next:hur man kan bli av psykologisk erektil dysfunktion

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa orto Tri- cyclen lo
 • tecken på att du har herpes
 • hur man kan förhindra spridning av herpes
 • antibiotikabehandling för syfilis
 • vad är orsakerna till tidiga perioden & graviditet ?
 • sildenafil behandling
 • ägglossning smärta information
 • kan genitala akne föras ?
 • ryggsmärtor på grund av klamydia
 • använder HRT för att stimulera hårväxt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com