sätt att införliva preventivmedel utbildning tillsammans med avhållsamhet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-22
Sexualundervisning är ett kontroversiellt ämne i USA . Å ena sidan har du abstinens -only program , som säger att sex hör hemma enbart mellan en man och en kvinna på ett ömsesidigt monogama äktenskapet och diskuterar saker som främjar detta ideal . Å andra sidan har du omfattande sexualundervisning som främjar en grundläggande förståelse om sex och preventivmedel , inklusive preventivmetod metoder och läkemedel samt avvikelser i sexuella identiteter och praktiker . Många amerikaner vill inslag av både lärs ut i skolan-avhållsamhet , men med diskussion om preventivmedel . Vissa skoldistrikt har hittat sätt att göra detta

Alexandria City School District

I Virginia Alexandria City offentliga skolor , som följer statens Familjen riktlinjer för utbildning , studenter börjar sin utbildning i grunderna för mänsklig reproduktion i fjärde klass . Från fjärde klass genom sjunde klass , fysiska förändringar i samband med puberteten diskuteras och lämpliga villkor för kroppsdelar introduceras och diskuteras . I åttonde klass , tar mer formell sexualundervisning plats . Eleverna får lära sig att avhållsamhet är det enda garanterat sätt att förhindra graviditet. Men medan de inte är 100 procent effektivt preventivmedel används av vuxna för att förhindra eller begränsa antalet graviditeter . Lärare använder film, litteratur och klassrum diskussion om att införa och prata om olika typer av tillgängliga preventivmedel , samt deras för-och nackdelar . Slutmålet för detta program är för tonåringar att avstå från sex , men om de väljer att ha sex , de måste informeras och göra rätt beslut . Personligt ansvar , kunskap och gott omdöme främjas av detta program .

Anchorage School District

Anchorage School District i Alaska har också hittat en kompromiss . Den lär en klass sexualundervisning med en liknande filosofi som Alexandrias . Det främjar avhållsamhet , först och främst på alla betygssteg , men erkänner att eftersom vissa elever kommer att ha sex ändå , de behöver veta om preventivmedel . Beroende på lärarutbildningen , får kondomer diskuteras i högstadiet . Eleverna berättade om felfrekvenser av kondomer och förpackade kondomer kan visas för studenterna i grupper om inte mindre än tre och samlas in av läraren efteråt . Ytterligare preventivmedel , såsom p-piller , presenteras av antingen en lärare eller gästföreläsare . Det betonas att vissa metoder inte hindra överföring av sexuellt överförbara sjukdomar ( sexuellt överförbara sjukdomar ) och HIV . I gymnasiet är kondomer och preventivmedel diskuteras mer i detalj , inklusive för- och nackdelar med de olika metoderna. Enligt skoldistrikt , " erkänner att en del elever är sexuellt aktiva , måste vi förse dem med information som kan skydda dem mot sexuellt överförbara sjukdomar och graviditet . Avsikten är inte att dela ut kondomer , därför är de skall prövas endast i små grupper i en lärande miljö . " On preventivmetod utbildning, skoldistrikt säger, " Denna information är viktig för tonåringar som är sexuellt aktiva eftersom det endast krävs ett möte att bli gravid eller anlitar en sexuellt överförbar sjukdom . "

Previous:nothing Next:de första tecknen på Peyronies sjukdom

Relaterade artiklar


 • symptom på klamydia hos män
 • läkemedel som används för tillfällig kemisk kastrering
 • hur avtar preventivmedel
 • fördelar och nackdelar med blygd rakning
 • hur man kan bota anorgasmi med antidepressiva läkemedel
 • stadier av manliga könshår
 • hur man hanterar makes erektil dysfunktion
 • hur man kan minska riskerna att överföra herpes
 • p-piller kontra skott
 • hur man startar preventivmedel på din period
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com