tidiga HIV symtom : röda knölar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-10
Det finns ett antal av hudsjukdom som är symtom på hiv . Enligt Australasian College of Dermatologer förändringar i huden förekommer hos nästan 90 procent av de drabbade med hiv . Förändringen beror på att olika hudsjukdomar . De som visar symptom på röda bulor omfatta. follikulit (eosinofila ) , Kaposis sarkom , Hives och " Itchy Red Bump sjukdomen " herpes simplex och genitala vårtor

follikulit

Mayo Clinic lista de olika formerna av follikulit som ytlig follikulit, Deep follikulit, och Deep follikulit . Symptomen på follikulit inkluderar hårsäckar omgiven av röda knölar i små klungor , blåsor som är fyllda med pus som blir till skorpa när de öppnar , hud som är inflammerad och röd och stora knölar som är svullna . Smärta och klåda kan också förekomma . Det finns ett antal behandlingar för dem med follikulit . De med hiv kan förskrivas steroider som är aktuella .

Kaposis sarkom

Kaposis sarkom , även känd som KS , är en typ av hudcancer . Symtom på KS omfattar tumörer eller fläckar på huden som är brun , lila eller rött . KS blir värre när dessa fläckar eller skador finns i mag-tarmkanalen , lever eller lungor . KS är en av de sjukdomar som någon som har AIDS kan få . Enligt American Cancer Society behandlingsalternativ för KS omfattar strålbehandling , kemoterapi och kirurgi .

Hives och " Itchy Red Bump sjukdom "

HIV orsakar röda bulor som kliar på huden . Dessa röda bulor kan forma till stora kupor . Behandlingen av bikupor och röda knölar innehåller steroider grädde eller antihistaminer .

Herpes simplex

De som är smittade med herpes inte alltid har symptom . Symtom på Herpes omfattar skador , svullna körtlar och influensaliknande symtom . De skador ser ut som röda bulor , hudirritation eller rött insektsbett . Behandlingen av antiviralt läkemedel som kommer i aktuella eller tablettform .

könsdelWarts

En av de vanligaste sexuellt överförbara sjukdomar är genitala vårtor . Dessa köttfärgad vårtor kommer oftast i kluster som ser ut som små blomkålshuvuden . Behandling för genitala vårtor innefattar kirurgi och medicin .

Previous:nothing Next:hur man vända vanmakt på grund av pre-diabetes villkoren

Relaterade artiklar


 • hur du gör din spermieantalet högre
 • hur man kan integrera reproduktiv hälsa till länder
 • information om skott preventivmedel
 • feromoner hos människa : myt eller verklighet ?
 • klimakteriet och tryck över bröstet
 • hur man kan stoppa p-piller efter långvarig användning
 • papillomvirus infektion information
 • hur man använder testosteron behandling för att öka manlig fertilitet
 • läkemedel som används för tillfällig kemisk kastrering
 • Vad är funktionen av en enda spermie ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com