växtbaserade läkemedel för Ed

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-27
Erektil dysfunktion är en oförmåga att få erektion för sexuellt umgänge. Det är vanligast hos män över 65 år , men kan drabba män i alla åldrar , och cirka 300. 000 män varje år diagnosen erektil dysfunktion i USA . En tredjedel av dessa män inte svarar på konventionell behandling. Andra kan inte ta recept på grund av redan existerande medicinska tillstånd. Växtbaserade behandlingar , men fortfarande under utredning , kan bidra till erektil dysfunktion för vissa män

Yohimbe

Yohimbe är ett växtbaserat läkemedel tillverkat av barken av det afrikanska trädet Corynanthe eller Pausinystalia Yohimbe . Den viktigaste ingrediensen i Yohimbe är Yohimbine , och har visat sig att behandla män med erektil dysfunktion genom utvidgning av blodkärl , förbättra blodflödet till penis och ger en erektion . Yohimbe finns i hälsokostbutiker och används som tinktur eller utdraget. Du kan ta 5 till 10 droppar upp till tre gånger per dag . En typisk belopp är 15 till 30 mg per dag .

asiatisk ginseng

asiatiska ginseng även är känd som Panax ginseng och kan användas som en styrka ört . Enligt hälso hemsida Mothernature. com fann en rättegång som 1. 800 mg per dag av asiatiska ginseng extrakt eller tillskott för tre månader bidragit till att förbättra libido och förmågan att behålla en erektion hos män med erektil dysfunktion . Du kan göra en te genom att göra ett pulver från örten genom torkning och krossning det . Koka en kopp vatten , tillsätta 1 tesked av makten. Filter och dricka detta te två gånger om dagen i 10 dagar . Symtom på erektil dysfunktion är ofta bättre då .

Ginkgo Biloba

Denna ört härstammar från bladen av ginkgo biloba trädet . Det kan hjälpa dem som lider av erektil dysfunktion genom att öka blodflödet till penis . Det rekommenderas män tar 240 mg per dag av standard ginkgo biloba extrakt i nio månader . Ginkgo biloba kan hittas i många hälsokostbutiker i kapslar , utdrag och kosttillskott.

Previous:nothing Next:hur man använder Plan B p-piller

Relaterade artiklar


 • trichomoniasis symtom
 • vad är spermiemorfologi ?
 • vad man ska äta när man försöker bli gravid
 • hur du startar din period tidigt med preventivmedel
 • Kan man bli gravid om du inte tar din p-piller vid samma tidpunkt varje dag ?
 • statistik om preventivmedel effektivitet
 • är det möjligt att bli gravid strax innan mens?
 • hur gå ner i vikt vunnits på grund av preventivmedel
 • hur man får faderskap från navelsträngsblod
 • är alprostadil säkert att använda?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com